Survivor: Η αναστάτωση με το "κάπνισμα" στην παραλία και όσα είπε η Σόφη Πασχάλη στο star.gr

Άφησε... υπονοούμενα και έγινε πάλι χαμός!

Survivor: Η αναστάτωση με το "κάπνισμα" στην παραλία και όσα είπε η Σόφη Πασχάλη στο star.gr

Αναστάτωση έχει επικρατήσει στο διαδίκτυο με τις δηλώσεις της Σόφης Πασχάλη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

H πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έκανε πολλές αποκαλύψεις στο «Survivor Πανόραμα» σχετικά με τις κλοπές στο Survivor μετά τα όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να δικαιολογήσει την συμπεριφορά που είχε απέναντι στον Γιώργο Αγγελόπουλο, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ωστόσο, άφησε και πάλι κάποια υπονοούμενα στα οποία δεν θέλησε να επεκταθεί.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε, αυτό που την έκανε να χάσει τελείως την εμπιστοσύνη που είχε στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ήταν αυτό που είδε με τα μάτια της ένα βράδυ λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor.

Το συγκεκριμένο συμβάν ήταν  και το κερασάκι στην τούρτα!  Όπως εξομολογήθηκε, ακολούθησε μαζί με την Λάουρα Νάργες και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Ντάνο και άλλους δύο παίκτες από την ομάδα των Διασήμων οι οποίοι, όπως είχε καταλάβει η ίδια και οι συμπαίκτες της,  έφευγαν το βράδυ από την παραλία, όταν οι υπόλοιποι κοιμόντουσαν.

Όσο για το τι είδαν; Η γυμνάστρια άφησε να εννοηθεί ότι κάπνιζαν ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης (που ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή) όσο και η Ελεονώρα Μελέτη το... "μαρτύρησαν" με τις ατάκες τους.

Το star.gr σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Σόφη, την ρώτησε για το συγκεκριμένο περιστατικό, ωστόσο,  η ίδια δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Δεν θα απαντήσω κάτι. Δεν θα πω κάτι άλλο. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Ασχολήθηκα αυτή τη φορά και δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά ούτε να πάω σε καμιά εκπομπή για αυτό το θέμα. Ό,τι θέλει ας γίνει πάλι! Εγώ τα ‘πα!». 

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top