ΞΕΣΠΑ η Μενεγάκη για το Survivor! «Και τι έγινε που κάποιοι έφαγαν λίγο ψωμάκι;»

"Οκ! Τι έγινε; Αλλάζει το concept του παιχνιδιού;" επέμεινε η παρουσιάστρια

Σχόλια πυροδότησε και φωτιές άναψε, η χθεσινή αποκάλυψη που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στο Survivor, ότι παίκτες και των δυο ομάδων έχουν πάρει φαγητό από κατοίκους της περιοχής, γεγονός που δεν πρέπει να επαναληφθεί, καθώς η παραγωγή έχει ενοχληθεί.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό συμβούλιο των παικτών στον Άγιο Δομίνικο και φυσικά η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να πάρει θέση και να το σχολιάσει!

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και σχολιάστηκε τόσο από την παρουσιάστρια, όσο και από τους συνεργάτες της.

«Αποκλείεται να μην τους είχαν πάρει χαμπάρι... Απλά από το να πεθάνουν από την πείνα, δεν λέει και τίποτα να πάρουν και ένα φρατζολάκι... », είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη και κατόπιν πρόσθεσε:

«Ποια η ανάγκη να το πουν τώρα αυτό;» αναρωτήθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. «Την ίδια απορία είχα. Και να μην μας το πουν δεν μας πειράζει, τι μας νοιάζει;» απάντησε η Ελένη Μενεγάκη. «Από τη στιγμή που το ξεπέρασες και δεν ξανάγινε και που δεν μαθεύτηκε και ποτέ…»

«Γιατί φοβούνται μήπως το πει κάποιος από αυτούς που αποχώρησαν και οι οποίοι δείχνουν να είναι λίγο ενοχλημένοι με την παραγωγή» επισήμανε η Φωτεινή Πετρόγιαννη.

«Πάλι αυτό δεν το καταλαβαίνω. Καλά αυτό το κομμάτι με το φαγητό. Και σε αυτό δίκιο δίνω. Λέω αν ήμουν σε αυτή την παραγωγή και έβλεπα ότι πραγματικά οι άνθρωποι υποφέρουν και βρήκαν ένα πιτάκι. Βρήκαν ένα ψωμάκι. Όκει. Τι έγινε; Αλλάζει το κόνσεπτ του παιχνιδιού; Το έφαγαν. Και τί έγινε; Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να έχεις και κάτι άλλο με την παραγωγή. Η παραγωγή το πάει πάρα πολύ ωραία και πολύ σωστά από ό,τι βλέπουμε. Δεν ξέρω, δεν δουλεύω εκεί, δεν είμαι στην  παραγωγή, σαν εικόνα έτσι όπως το βλέπω» είπε η Ελένη Μενεγάκη αναφορικά με την παραγωγή του Survivor.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top