ΕΚΤΟΣ Survivor λόγω… τραυματισμού ο Κώστας Αναγνωστόπουλος; - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ στο star.gr

Τι λέει το ρεπορτάζ μας

ΕΚΤΟΣ Survivor λόγω… τραυματισμού ο Κώστας Αναγνωστόπουλος; - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ στο star.gr

Ένα απότομο πέρασμα πάνω στα σχοινιά την ώρα του αγωνίσματος για το έπαθλο της επικοινωνίας - που τελικά κέρδισε η ομάδα του - έβγαλε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο… off.

Συγκεκριμένα, ο μισθοφόρος των «Μαχητών», όπως έχετε διαβάσει στο star.gr, τραυμάτισε το γόνατό του, το οποίο και… «γύρισε» 180 μοίρες και έπεσε κάτω από τους πόνους. Μάλιστα, το εν λόγω απόσπασμα είχε παιχτεί εν μέρει και στο τρέιλερ του επεισοδίου της Πέμπτης κάνοντας πολλούς να μιλάνε για σοβαρό τραυματισμό του παίκτη και για πιθανή αποχώρησή του από το παιχνίδι.

«Ρε μου βγήκε όλο το γόνατο! Αφού το έβαλα εγώ!» ακούστηκε να λέει ο «Μαχητής» στους συμπαίκτες του, ενώ από εκείνη την ώρα και μετά έκατσε στον πάγκο και ο συγκεκριμένος γύρος ακυρώθηκε.

Τι συμβαίνει τελικά με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο; Θα μπορέσει να ξαναριχτεί στη μάχη στις δοκιμασίες στο Survivor;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, ο «Μαχητής», παρά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, είναι καλά και όπως μας ανέφερε πηγή «ήταν κάτι πρόσκαιρο. Του χορηγήθηκε αμέσως ιατρική βοήθεια και είναι καλά! Δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από το παιχνίδι. Δε χρειάστηκε καν να μεταβεί σε ιατρικό κέντρο. Όλα καλά!».

Αυτό, λοιπόν, σημαίνει ότι παρά το σοκ «Μαχητών» και «Διασήμων», το ριάλιτι επιβίωσης δεν θα μετρήσει ακόμα μια (παράπλευρη) απώλεια παίκτη…

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top