Λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor, o Λάμπρος Χούτος στήθηκε μπροστά στην κάμερα του παιχνιδιού και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο πρώην «Διάσημος» μίλησε μεταξύ άλλων για τις φιλίες του, την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για το άγνωστο πρόβλημα υγείας του.

«Γενικά είμαι χαρούμενος πάρα πολύ, καταρχήν νιώθω τυχερός που μπόρεσα και ήμουν σε αυτό το παιχνίδι, βγαίνω πολύ πλούσιος από εδώ από αυτά που έχω ζήσει και γνωρίζοντας τον εαυτό μου και γνωρίζοντας τους άλλους ανθρώπους νιώθω ότι έχω την εκτίμηση των ανθρώπων γύρω μου», είπε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που ήταν ο παίκτης που επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό να θέσει εκτός παιχνιδιού, κρατώντας μέσα τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Κώστα Κοκκινάκη και τη Λάουρα Νάργες.

Και πρόσθεσε: «Πριν έρθω εδώ ήταν να κάνω χειρουργείο στο αριστερό μου πόδι, διότι ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν το κάνω, δεν μπορώ να τρέχω ή να περπατώ με μεγάλη διάρκεια, έκανα την τρελά να μην το κάνω και να έρθω, νιώθω υπερήφανος που έχω παίξει μέχρι τώρα! Για να καταφέρεις να μπεις σωστά σε αυτό το group πρέπει να έχεις πάντα σεβασμό στον επόμενο, διακριτικότητα, ευγένεια, καλοσύνη προς τον δίπλα σου».

Ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει ποιοι θα του λείψουν πιο πολύ. «Λίγο πολύ όλοι θα μου λείψουνε, όλα τα παιδιά σαφώς αυτοί που πέρναγα λίγο πιο πολύ χρόνο όπως είναι ο Μπο και ο Χρανιώτης».

Δείτε το βίντεο

Tags: