Μαρία Μπεκατώρου στο star.gr: Αν με έστελναν στο Survivor, θα είχα ξεκινήσει κολυμπώντας να γυρίσω πίσω!

Όσα μας εξομολογήθηκε

Μαρία Μπεκατώρου στο star.gr: Αν με έστελναν στο Survivor, θα είχα ξεκινήσει κολυμπώντας να γυρίσω πίσω!

«Και αντίστροφα ο χρόνος μετρά». Αυτό τον στίχο σιγοτραγουδούν όλοι στον Ant1 για την πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες το βράδυ της Κυριακής 23 Απριλίου.

Η κριτική επιτροπή, οι περισσότεροι από τους παίκτες και φυσικά η οικοδέσποινα, Μαρία Μπεκατώρου έδωσαν το «παρών» στο πάρτι που στήθηκε σε γνωστό μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγο πριν ξεκινήσει να χορεύει το γνωστό «τσιφτετέλι» η Μαρία Μπεκατώρου στη σκηνή του σόου μεταμφιέσεων, μίλησε αποκλειστικά στο star.gr για τα όσα θα δούμε φέτος, για τη νέα επιτροπή, τους νέους παίκτες, αλλά και για το Survivor!

«Νομίζω ότι θα με αφήνουν να ξαναχορέψω! Το περιμένω πώς και πώς και αυτό και όλο το σόου. Κάθε χρονιά είναι κάτι το διαφορετικό, γιατί είναι νέοι οι παίκτες! Είναι τόσο σωστά επιλεγμένοι, είναι ταλαντούχα παιδιά, που αυτό που καλούνται να κάνουν, να μεταμορφώνονται δηλαδή, στο υπογράφω ότι θα τα καταφέρουν 1000%. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι εύκολο. Δεν μπορεί να είναι εύκολο, γιατί πρέπει να κάνουν κάτι συγκεκριμένο, κάθε εβδομάδα καλούνται να μπουν σε διαφορετικό ρόλο, να διαβάσουν για αυτούς τους ανθρώπους, να ζήσουν όπως εκείνοι, μετά να τους αγγίξουν και πολλές φορές να είναι 100% ίδιοι», είπε.

Μιας και η πρωινή εκπομπή της στον ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά, η Μαρία από αυτή την Κυριακή και μετά θα περνάει σχεδόν 24 ώρες στο κανάλι. Πόσο εύκολο είναι αυτό για την ίδια; «Οι Κυριακές μου είναι πάντα εύκολες, γιατί το Face είναι κάτι που λατρεύω. Ζορίζομαι σωματικά, γιατί είμαι σχεδόν όλη μέρα εκεί, αλλά είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα. Είναι αποσυμπίεση για μένα, είναι το πάρτι μου. Το πάρτι της ζωής μου!».

Όσο για το αν θα δούμε ξανά το buzzer (το κουμπί που πατάνε οι παίκτες για να τους… κληρώσει την επόμενη μεταμφίεση που θα κληθούν να πραγματοποιήσουν) να σπάει, όπως έχουμε δει στους προηγούμενους κύκλους του; «Δεν έχω δει αν είναι γυμνασμένοι! Δεν τους έχω μετρήσει. Δεν έχουμε κάνει χειραψία. Εύχομαι να μη σπάσει καμία».

Με τη νέα κριτική επιτροπή τι… παίζει; Τι να περιμένουμε; «Μιλάμε για επίπεδο γέλιου πολύ προχωρημένο. Είναι όλοι για δέσιμο. Γενικά είμαστε όλοι για δέσιμο! Άκρη δεν θα βγάλουμε, αλλά το ωραίο είναι να μη βγάζεις άκρη. Και είναι πολύ ωραίο που εμείς το κάνουμε αυτό με πολλή αξιοπρέπεια και πολύ καθαρό χιούμορ και καθαρή ματιά. Και στο κέφι και στην ψυχαγωγία! Και χαίρομαι πολύ που συναντιούνται τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι για ακόμα μια χρονιά».

Μήπως ήρθε η ώρα να τη δούμε και σε μια πιο… ακραία μεταμόρφωση την ίδια; «Θα ήθελα φέτος να κάνω κάτι. Θα δούμε!».

Φυσικά, και δεν θα εκλείψουν τα… πειράγματα και οι στιγμές απείρου γέλιου στο δωματιάκι από το οποίο αποχαιρετά τους παίκτες πριν παρουσιάσουν το νέο τους «πρόσωπο» επί σκηνής! «Θα έχουμε πάλι πολλή τρέλα κι εκεί! Μου αρέσει να μη βγάζω άκρη με τους ανθρώπους. Κι εγώ με εμένα δεν έχω βγάλει άκρη και ούτε οι δικοί μου έχουν βγάλει ποτέ τόσο χρόνια. Εδώ δεν έχει βγάλει η μαμά μου που με γέννησε! Οπότε είναι πολύ ωραίο να βρισκόμαστε σε ένα σόου ψυχαγωγικό που να μη βγάζει κανείς άκρη με κανέναν! Ζούμε την ωραία την τρέλα και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε την άλλη την τρέλα (σς: την κακή) να τη βάλουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τις Κυριακές».

Η ερώτηση που δεν θα μπορούσαμε να μην της κάνουμε αφορά στο αντίπαλο σόου, το Survivor με το οποίο, μάλιστα, τις Κυριακές θα βρίσκεται «αντιμέτωπη»: «Τι θα γίνει δεν το ξέρουμε! Αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Κάθε χρονιά είναι μια νέα τηλεοπτική πραγματικότητα. Τη διανύουμε, την αντιμετωπίζουμε, την κοιτάμε, τη σεβόμαστε και συνεχίζουμε με το ίδιο κέφι», εξήγησε.

Το ενδεχόμενο, ωστόσο, να πήγαινε η ίδια στο ριάλιτι επιβίωσης είναι… μηδενικό! «Όχι! Δεν μπορώ να μένω νηστική, δεν μπορώ να μένω άπλυτη και με ανθρώπους που δεν γνωρίζω! Μπορεί να τρελαθώ! Δηλαδή άμα μου είχε τύχει αυτό, μπορεί να είχα ξεκινήσει κολυμπώντας να γυρίσω πίσω!», είπε με διάθεση χιούμορ!

Την υπόλοιπη δόση τρέλας, χιούμορ και θετικής ενέργειας, υποσχέθηκε off the record να μας τη δώσει επί της οθόνης!

 

της Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top