Η Ειρήνη Κολιδά απάντησε για όλα στη νέα εκπομπή «Survivor Πανόραμα»!

Η παίκτρια από την ομάδα των «Μαχητών» που αποχώρησε αναγκαστικά από τον Άγιο Δομίνικο λόγω του τραυματισμού που είχε στο τροχαίο είπε για το ατύχημα:

«Από την μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι άνθρωποι της παραγωγής, επειδή είμαι πάρα πολύ δυνατή και πολύ πεισματάρα δεν ήθελα να μείνω στο κρεβάτι, να ταλαιπωρήσω τους γύρω μου κυρίως και να ταλαιπωρήσω και την ψυχή μου! Ήθελα να σηκωθώ… πόναγα δεν πόναγα, ήθελα να βρω τον τρόπο που θα κάθομαι και δεν θα πονάω, που θα περπατάω και δεν θα πονάω γιατί δεν το δέχομαι! Δεν μ’ αρέσει η ιδέα του ‘’η Ειρήνη είναι στο κρεβάτι και δεν μπορεί να σηκωθεί’’, οπότε εξ’ αρχής κινήθηκα με βάση αυτό»

Γιατί δεν έφυγε αμέσως από τον Άγιο Δομίνικο-Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

«Είχα ένα πρήξιμο στην κοιλιά, το οποίο ήταν από το τράνταγμα και στα χτυπήματα και δεν επιτρεπόταν λόγω της πίεσης να μπω σε αεροπλάνο! Μέχρι να ξεπρηστεί η κοιλιά μου και να νιώσω λίγο καλύτερα, γιατί ένιωθα δυσφορία, δεν με άφηναν να ταξιδέψω!»

«Οι γιατροί μου έχουν πει ότι σε τρεις μήνες, εγώ λόγω πείσματος έχω προσπαθήσει να κάνω ότι τρέχω, αλλά πεθαίνω από τον πόνο».

Γιατί επέστρεψε ο Μάριος στο παιχνίδι και όχι εκείνη

Ο Mάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σε αντίθεση με εκείνη, κατάφερε παρά τον τραυματισμό του να επιστρέψει στο παιχνίδι και να συνεχίσει κανονικά να αγωνίζεται.

Η ίδια είπε: «Επειδή από την πρώτη μέρα μας είχαν σε χωριστά δωμάτια, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει. Ξέρω όμως ότι ο Μάριος είναι και αυτός ένα δυνατό παιδί, όπως είμαι και εγώ. Ένιωσε ότι μπορεί να το κάνει και το έκανε και είμαι μαζί του και το χαίρομαι και πραγματικά ζηλεύω ότι επέστρεψε!»

 

Διαβάστε επίσης:

Survivor: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μάθαμε γιατί οι «Μαχητές» έδιωξαν τον Αγγελόπουλο και τον έστειλαν στους «Διάσημους»

Survivor: Η Παπαδοπούλου μιλά ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για το bullying από τον Χανταμπάκη- "Έφτασα στο αμήν"