Γιατί είναι ακόμα στον Άγιο Δομίνικο ο Στέλιος Χανταμπάκης; - Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

Γιατί είναι ακόμα στον Άγιο Δομίνικο ο Στέλιος Χανταμπάκης; - Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

«Φίδι», «διπρόσωπος» και μερικά αντίστοιχα επίθετα είναι ανάμεσα σε αυτά που «συνοδεύουν» τον Στέλιο Χανταμπάκη μετά τη συμμετοχή του στο Survivor. Και μάλιστα, ήταν αυτά που έκαναν το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίσει ότι δεν θέλει άλλο να τον βλέπει να τρώει καρύδες, να ψαρεύει, να αγωνίζεται για ασυλία ή φαγητό – ή εν ολίγοις ότι δε θέλει γενικά να τον βλέπει.

Την ώρα που στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί ένα «βαρύ κλίμα» απέναντί του - κάτι που τον έχει κάνει να «κλειδώσει» και τις αναρτήσεις του στα social media, ώστε να μην μπορούν να αφήνουν σχόλια οι διαδικτυακοί του φίλοι μιας και το θέμα είχε… ξεφύγει και το μένος εναντίον του ήταν τέτοιο που πολλοί χρήστες προχωρούσαν σε προσβλητικά σχόλια για τον ίδιο, αλλά ακόμα και για τους φίλους, την οικογένεια, τη γυναίκα του και τα ίδια του τα παιδιά – ο Στέλιος ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από το νησί της Καραϊβικής στο οποίο ακόμα παραμένει.

Γιατί, όμως, όλοι επιστρέφουν λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή τους κι εκείνος είναι ακόμα εκεί; Πότε θα μπει στο αεροπλάνο και θα γυρίσει κοντά στους δικούς του; Γιατί είναι στο… δρόμο ακόμα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο παρουσιαστής κάνει αναρτήσεις από το εξωτικό νησί;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, ο Στέλιος ζήτησε από την παραγωγή να καθυστερήσουν το 20ωρο ταξίδι του γυρισμού στα πάτρια εδάφη γιατί έχει ανάγκη από ολιγοήμερες διακοπές. Για το λόγο αυτό, ο πρώην παίκτης είναι ακόμα στον Άγιο Δομίνικο, ενώ όπως «κάρφωσε» ο ίδιος μέσα από την τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «πετάχτηκε» και στον Παναμά, που είναι αρκετά κοντά.

Στο σημείο αυτό, να εξηγήσουμε ότι ο Στέλιος προέβη σε αυτό το αίτημα, μιας και η ψυχολογική πίεση που ένιωσε τόσο εντός του παιχνιδιού, όσο και μετά την αποχώρησή του – οπότε και ήρθε αντιμέτωπος με ένα… οχετό υβριστικών μηνυμάτων – τον έκαναν να θελήσει να ηρεμήσει και να ζητήσει λίγο χρόνο για να το διαχειριστεί, προτού σφίξει ξανά στην αγκαλιά του τον μικρό Μαμόη και τη νεογέννητη κόρη του.

ps. Παρόλο που συνεχίζεται να λέγεται και να γράφεται, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο παιχνίδι για να επέλθει αριθμητική ισορροπία και να μην υπάρχει πρόβλημα στη ροή του παιχνιδιού – μιας και οι παίκτες έχουν μειωθεί αρκετά, πολύ πριν της ώρας του – δεν ισχύει. Άλλωστε, είναι γνωστό (και κάθετο από την πλευρά των ιθυνόντων) ότι όποιος έρχεται σε επαφή με την… πραγματικότητα, δεν μπορεί να επιστρέψει στην παραλία και να ενημερώσει τους υπόλοιπους για όσα γίνονται και λέγονται εκτός…

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top