«9 Μήνες»: Η Δάφνη και ο Αντρέας συναντιούνται στο ξενοδοχείο

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 14:00, από το Star.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Μάνος προσπαθεί να κάνει τη Νεφέλη να νιώσει όσο πιο άνετα γίνεται με τη νέα τους ζωή. Η Κρίστη ζητάει από τον Κίμωνα να την εμπιστευτεί σχετικά με το σχέδιο που ετοιμάζει για τον Άλκη, χωρίς ωστόσο να του αποκαλύψει τι πρόκειται να κάνει. Η Ηρώ στέλνει ένα γράμμα στον Άλκη. Η Μαρίνα ψάχνει το σκίτσο του Μάνου και παραξενεύεται που δεν το βρίσκει. Η Έλσα και ο Στέφανος τυπώνουν τις φωτογραφίες του γάμου. Η Σοφία, μετά από την επίσκεψή της στη Θεανώ, γυρίζει σκοτεινιασμένη στο σπίτι. Η Δάφνη και ο Αντρέας συναντιούνται στο ξενοδοχείο, όπου για άλλη μία φορά αφήνονται στο πάθος τους. Ο Δημήτρης βλέπει ξανά την Ελίζα και μαθαίνει πως ακόμα δεν έχουν υπογραφεί τα χαρτιά του διαζυγίου του Αντρέα και της Δάφνης.

Η Κρίστη καλεί στο skype τη Στέλλα, την πρώην νταντά του Φαίδωνα, και ζητάει τη βοήθειά της. Κατά την έξοδό τους από το ξενοδοχείο, ο Αντρέας βλέπει έναν γνωστό του. Οι εξετάσεις του Πέτρου βγήκαν καλές και η επιστροφή του στο κελί είναι μονόδρομος. Η Μάρθα ακούει την απόφαση εμβρόντητη. Η Κρίστη πηγαίνει στο σπίτι του Άλκη, υποτίθεται για να δει τον Φαίδωνα και, βλέποντας τον Άλκη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, του συμπαραστέκεται. Ο Άλκης σαστίζει με τη φιλική στάση της. Η Δάφνη ζητάει από τον Αντρέα να μην ξανασυναντηθούν πριν μιλήσουν στον Δημήτρη και την Ελίζα.

Ο Άλκης ανοίγει την καρδιά του στην Κρίστη και της μιλάει για τον χωρισμό του από την Ηρώ. Η Κρίστη τον ακούει και τον συμβουλεύει. Το τηλεφώνημα για ένα έκτακτο περιστατικό στο νοσοκομείο, χαλάει την πρώτη νύχτα γάμου για τον Μάνο και τη Σοφία. Η Άννα εκφράζει στην Κρίστη την ανησυχία της, μήπως ο Άλκης καταλάβει πως πάει να του στήσει παγίδα και της κάνει κακό. Η Κρίστη, σίγουρη για τις κινήσεις της, την καθησυχάζει. Ο Δημήτρης πιέζει τη Δάφνη για το θέμα του διαζυγίου.

Η Ελίζα, μετά την κουβέντα της με τον Δημήτρη, νιώθει και πάλι ανασφάλεια σε σχέση με τον Αντρέα. Ο Πέτρος λέει στη Μάρθα πως θα ήθελε να κάνει μια βόλτα, ελεύθερος, πριν γυρίσει ξανά στη φυλακή. Ο Άλκης, μετά από την κουβέντα του με την Κρίστη, της τηλεφωνεί. Η Κρίστη καταλαβαίνει ότι το σχέδιό της πηγαίνει καλά. Η Έλσα πηγαίνει στο σπίτι του Μάνου με τις φωτογραφίες του γάμου και εντέχνως βάζει μπροστά το σκίτσο της Μαρίνας, που απεικονίζει τον ίδιο. Ο Μάνος το βλέπει και ταράζεται. Ο Οδυσσέας βλέπει εφιάλτη με τον Αντρέα και τον Δημήτρη να πιάνονται στα χέρια για τη Δάφνη. Η Έλσα επιστρέφει το σκίτσο στη Μαρίνα και στη συνέχεια την προτρέπει να ετοιμαστεί για να βγούνε έξω.

Ο Μάνος, επηρεασμένος από το σκίτσο του που έπεσε από την τσάντα της Έλσας, ζητάει από τη Σοφία να του μιλήσει για τα οράματα που έχει με τη Μαρίνα. Η Σοφία του λέει για το μαγαζί με τα νυφικά και το bachelor, αλλά όταν του αναφέρει την παρουσία της Μαρίνας μέσα στο σπίτι τους, ο Μάνος αποπροσανατολίζεται και πιστεύει πως τελικά ήταν παιχνίδια του μυαλού της Σοφίας και όχι πραγματικότητα.

Η Δάφνη είναι έξω από το σπίτι του Αντρέα και του ζητάει να συναντηθούν. Ο Αντρέας παίρνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να μη γίνει αντιληπτός από την Ελίζα και μπαίνει στο αυτοκίνητο της Δάφνης, όπου εκείνη του λέει την απόφασή της να μιλήσει στον Δημήτρη. Η Κρίστη συναντιέται με τον Διαμαντίδη και του ζητάει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Άλκη στην καριέρα του ως πολιτικό πρόσωπο. Ο Αντρέας ζητάει από τη Δάφνη να κάνουν λίγη υπομονή και να μη μιλήσουν ακόμα στον Δημήτρη και την Ελίζα…

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top