Survivor: ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ η εξομολόγηση του Μάριου Πρίαμου μετά την επιστροφή

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Με μια αποχώρηση (οικειοθελή βέβαια), αλλά και μια… επιστροφή παίκτη συνεχίζεται η ζωή στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο Μάριος Πρίαμος βρίσκεται και πάλι στην παραλία μαζί με τους «Μαχητές», κάτι που είχατε διαβάσει στο star.gr ότι αναμενόταν να συμβεί την εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Παρά τις φήμες ότι τελικά ο κύπριος παίκτης δεν θα μπορέσει να ξαναενταχθεί στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Μάριος αποδείχθηκε πραγματικός «μαχητής» και κατάφερε να πάρει το «οκ» των γιατρών για να γυρίσει στο Survivor.

«Αποφάσισα να φύγω από αυτό. Οι γιατροί έλεγαν ένα μήνα και, εγώ σε 15 μέρες έφυγα. Δεν άντεξα, είναι και Πάσχα, δεν ήθελα να το περάσω μόνος μου. Μου έχουν λείψει πολύ αυτές οι στιγμές. Μου έχουν λείψει τα παιδιά και η ομαδάρα μου. Τα χαμόγελα και οι τσακωμοί μας. Μου έχουν λείψει αυτά που περνούσαμε. Τα έπαθλα δεν περνάνε καθόλου μπροστά σε αυτά που έχουμε πάρει μέσα μας» είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «δεν είμαι σίγουρα 100% έτοιμος. Γλίτωσα μια επέμβαση που θα έκανα με πολύ ισχυρά φάρμακα», κάτι που επίσης είχατε διαβάσει στο star.gr, μιας και ήταν αναμενόμενο το πρώτο διάστημα ο Μάριος να κάθεται «πάγκο», όπως έχουμε δει να κάνουν πολλοί παίκτες στους δύο και κάτι μήνες που προβάλλεται το παιχνίδι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top