Το μήνυμα της Γερμανού στον Χανταμπάκη- Ποιον αποκάλεσε "τσιράκι’’;

Τι είπε για την Παπαδοπούλου;

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη έκατσε το μεσημέρι της Τρίτης, η Ναταλία Γερμανού και όπως αναμενόταν σχολίασαν τις εξελίξεις στο Survivor. H Ναταλία αναφέρθηκε στον Στέλιο Χανταμπάκη, αφού είχε συνεργαστεί μαζί του στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».

 «Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πάρα πολύ όρεξη να κάνει βίντεο, πάρα πολύ γελαστός, πολύ χαμογελαστός. Αυτός ήταν ο Στέλιος που έζησα».

Η Ελένη Μενεγάκη της ζήτησε όμως να μιλήσει και για τον Στέλιο ως παίκτη στο Survivor. «Αυτό που θα ήθελα να του πω θα ήταν “Στέλιο φάει κάτι δεν είσαι ο εαυτός σου όταν πεινάς”… Είναι άλλος!».

Στη συνέχεια η Ναταλία αναφέρθηκε και στον Γιάννη Σπαλιάρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Σπαλιάρας μου φαίνεται πολύ καλύτερος, πολύ ευαίσθητος. Τον είχα για σκληρό αντράκι και ξαφνικά βλέπω έναν αγαθό γίγαντα!».

Σε ότι αφορά την Ειρήνη Παπαδοπούλου δήλωσε: «Είχα ουδέτερα συναισθήματα και την έχω συμπαθήσει για τη μοναχικότητα που βίωσε και πώς αντιμετώπισε τις καταστάσεις. Αυτή είναι μαχήτρια».

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Λάμπρο Χούτο: «Αυτός που βλέποντας τα επεισόδια τείνει να μου γίνει λιγότερο συμπαθής από όλους  είναι ο Λάμπρος Χούτος. Γιατί αν υποθέσουμε ότι υπήρχε η περίφημη κλίκα με αρχηγό τον Χανταμπάκη… Εγώ τείνω να σέβομαι περισσότερο τον αρχηγό και λιγότερο στα τσιράκια! Respect λοιπόν στον Χανταμπάκη ως αρχηγό και λιγότερο respect στο τσιράκι του».

Παρακολουθήστε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top