«Άλλο το ντάντεμα και άλλο γελοιοποιώ!»-Ξέσπασε η Ελένη κατά του Χανταμπάκη

Η αναφορά της παρουσιάστριας στην Ελεονώρα Μελέτη

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της σχολίασαν τις εξελίξεις στο Survivor, αλλά και την συνέντευξη του Στέλιου Χανταμπάκη στην Ελεονώρα Μελέτη.

«O Xούτος μπορεί να πάρει τον ηγετικό ρόλο» είπε ο Γκουντάρας, και η Ελένη δεν δίστασε να διαφωνήσει με τον συνεργάτη της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμένα ο Χανταμπάκης δεν μου φάνηκε ποτέ ηγέτης. Χειριστικός ήταν. Και ο Πάνος επηρέαζε τους Μαχητές, αλλά δεν τον έλεγες ηγέτη. Ο Αγγελόπουλος είναι πολύ δυνατός παίκτης, και θα μπορούσε να είναι αρχηγός της ομάδας, αλλά δεν τον θέλουν. Αν βγάλεις αυτόν από την άκρη, τότε πες μου, ποιος άλλος μπορεί να γίνει; Έχει παίξει πολύ σωστά. Δεν έχει δώσει δικαιώματα. Και με την Παπαδοπούλου, ήταν ειλικρινής, τις σκέψεις του σωστά. Δεν έχουν κανένα αρχηγό, έτσι όπως έχουν γίνει μεταξύ τους. Ο Χανταμπάκης μίλησε για «ντάντεμα». Άλλο το ντάντεμα κι άλλο γελοιοποιώ. Αν δεν θες να νταντέψεις, φυσικά δεν το κάνεις.» και στη συνέχεια έκπληκτη με τις φήμες αποχώρησης της Παπαδοπούλου από το παιχνίδι.

Λίγα λεπτά αργότερα προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από τα όσα είπε ο Χανταμπάκης στην Μελέτη.

Όταν επέστρεψαν στο πλατό η παρουσιάστρια σχολίασε: «Δεν μας νοιάζει καθόλου ποιας ήταν το σουτιέν, είτε της Λάουρας, είτε της Ειρήνης, είτε το έφερε από το σπίτι του, εγώ θεωρώ ότι κατάλαβε ότι ήταν φάουλ, και προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο στο ποιας ήταν, και όχι στην πράξη καθεαυτή. Απαντήσεις δεν έδωσε, ούτε για Παπαδοπούλου, ούτε για Αγγελόπουλο. Πώς μπορείς να μην ξέρεις τι σκέφτεται ο κόσμος; Δεν ξέρεις τι έχεις πει μπροστά στις κάμερες; Δεν είναι κρυφές, τις βλέπουν και μιλάνε, μέρα μεσημέρι! Έτσι κι αλλιώς, ένα μήνα αφότου τελειώσει το παιχνίδι, δεν θα τους θυμάται κανείς, θα έρθουν οι επόμενοι!» είπε, παίρνοντας ευθέως θέση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ελεονώρα Μελέτη: «Δύσκολη η θέση της, πολύ. Να πρέπει να κρατήσεις ισορροπία σε όλο αυτό.»

Δείτε το απόσπασμα….

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top