Γιάννης Ξανθόπουλος: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα», λέει ο ΝΙΚΗΤΗΣ του Rising Star

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι είναι ο μεγάλος νικητής του Rising Star μετά από μια ψηφοφορία… θρίλερ, ο Γιάννης Ξανθόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο 16χρονος τραγουδιστής μίλησε για τα συναισθήματά του για τη μεγάλη του νίκη, μετά από τη μονομαχία με τον Σωτήρη Καρυστινό, η οποία εξελίχθηκε σε κανονικό θρίλερ, μιας και κρίθηκε στα δεκαδικά ψηφία, αλλά και για τα σχέδιά του από εδώ και μπρος.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Ήταν μοναδική εμπειρία, απίστευτο το άγχος, νόμιζα αρχικά ότι δεν πέρασα, όταν είδα ότι στο τελευταίο τραγούδι είχαμε ισοβαθμία, αλλά όλα πήγαν καλά. Πάντα ήμουν αγχωμένος, όταν έβγαινα να τραγουδήσω δεν ήμουν ποτέ σίγουρος» είπε αρχικά.

Με την οικογένειά του να βρίσκεται στα παρασκήνια, ο νικητής του μουσικού σόου είπε: «Είμαι πολύ τυχερός που τους έχω. Είμαστε 4 αδέρφια, και υπάρχει η ίδια αγάπη μεταξύ μας, είναι τα πάντα για μένα». Και συνέχισε: «Μου έχουν γίνει προτάσεις για δουλειά, αλλά θα αποφασίσουμε όλοι μαζί. Δεν θα βγάλουμε την οικογένεια απ’ έξω για κανένα μάνατζερ».

Όσο για τα χρήματα που κέρδισε; Όπως εξομολογήθηκε, θα τα χρησιμοποιήσει για να βοηθήσει την οικογένειά του. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top