Ο Τανιμανίδης καλεί έκτακτο συμβούλιο στο Survivor: «Υπάρχουν κάποιες εξελίξεις»

Στη δημοσιότητα το τρέιλερ για το επεισόδιο

Την ώρα που όλοι απορούν αν τελικά οι παίκτες στο Survivor έχουν μειωθεί αριθμητικά αφού εκρεμμεί να μάθουμε αν τελικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει αποχωρήσει οικειοθελώς ή όχι από το παιχνίδι, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο στον Άγιο Δομίνικο.

«Σας κάλεσα σήμερα όλους μαζί, σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού, γιατί υπάρχουν κάποιες εξελίξεις! Σήμερα έχουμε και ένα καινούριο νέο! Το Survivor είναι το πιο δύσκολο τηλεοπτικό παιχνίδι του πλανήτη. Γιατί για να καταφέρεις να μείνει νηστικός τόσες μέρες θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό!». Αυτό ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Τρίτης – οπότε και θα προβληθεί νέο επεισόδιο, όπως έχετε διαβάσει στο star.gr – και όλα δείχνουν ότι έχει να ανακοινώσει κάτι σημαντικό στις δύο ομάδες.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι η στιγμή που περιμένει η παραγωγή να ανακοινώσει (και επίσημα) την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Κάποιοι άλλοι, πιο καχύποπτοι, κάνουν λόγο για… τέχνασμα, προκειμένου να υπάρξει αναστάτωση και να καθηλωθεί το τηλεοπτικό κοινό. Τέλος, υπάρχουν κι εκείνοι που πιθανολογούν ότι μπορεί να ανακοινώσει την επιστροφή του Μάριου!

Η απάντηση θα έρθει στο ίδιο το επεισόδιο. Για να δούμε τι εννοούσε ο Σάκης…

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top