Δείτε πως είναι σήμερα η «Παναγία» του Φράνκο Τζεφιρέλι

Μεγαλώσαμε όλοι με την εικόνα της

Δείτε πως είναι σήμερα η «Παναγία» του Φράνκο Τζεφιρέλι

Ήταν συγκλονιστική στη σειρά «Ο Ιησούς της Ναζαρέτ»  του Φράνκο Τζεφιρέλι, όπου ερμήνευσε τον σπαρακτικό ρόλο της μητέρας του Ιησού, και έμεινε στην ιστορία ως η πιο χαρακτηριστική τηλεοπτική «Παναγία». 

Η Ολίβια Χάσεϊ  ήταν τότε 26 ετών και έδωσε κυριολεκτικά την ερμηνεία της ζωής της μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Ρόμπερτ Πάουελ.

Η Ολίβια γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1951 στην Αργεντινή, από μητέρα δημόσιο υπάλληλο και πατέρα τραγουδιστή τάνγκο. Έγινε γνωστή στην ηλικία των 17 ετών μέσα από την ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι, «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», ρόλο για τον οποίο βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός - που διαβάζουμε ότι έπασχε από αγοραφοβία - έχει κάνει συνολικά τρεις γάμους με ισάριθμα παιδιά. Έχει έναν γιο από το γάμο της με τον ηθοποιό Ντιν Πολ Μάρτιν (γιο του διάσημου τραγουδιστή Ντιν Μάρτιν - Dean Martin), έναν ακόμα από το δεύτερο της γάμο με τον Ιάπωνα μουσικό Ακίρα Φιουζ και μια κόρη, την Ίντια Έισλευ από τον τρίτο σύζυγό της, Αμερικανό μουσικό, Ντέιβιντ Γκλεν Έίσλευ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top