ΞΕΣΠΑΣΕ η Καλλέργη ΥΠΕΡ της Παπαδοπούλου: «Χούτος και Χανταμπάκης μου φέρθηκαν άσχημα»

Όσα είπε στην κάμερα

Με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί στο Survivor, το ξέσπασμα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και την αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του Στέλιου Χανταμπάκη, η Μαριάννα Καλλέργη ξέσπασε on camera.

«Η Ειρήνη με δικαίωσε. Τον Στέλιο τον ψήφισε γιατί βλέπει την κατάσταση που επικρατεί εκεί πέρα, έχει αντιληφθεί ότι την κοροϊδεύει. Είναι πολύ άσχημο να κοροϊδεύει ένας άντρας μια γυναίκα, είναι πολύ κακό» είπε η αθλήτρια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής La Biri Biri, εκφράζοντας ανοιχτά τη στήριξή της στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και συνέχισε: «Γενικότερα βλέπει ότι καταπατούνται τα δικαιώματα του καθενός εκεί πέρα, είναι σημαντικό να σέβεσαι»

Μάλιστα, η παίκτρια που ήταν στην ομάδα των «Διασήμων» και ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το παιχνίδι αποκάλυψε ότι το δίδυμο Χούτος-Χανταμπάκης της είχε φερθεί και της ίδιας πολύ άσχημα όταν αρρώστησε. Ο Χούτος της τράβηξε τα πράγματα για να κοιμηθεί εκείνος και ο Στέλιος τον υπερασπίστηκε.

«Να έχεις αξιοπρέπεια, πρώτα για τον εαυτό σου και μετά για τους άλλους. Ο κόσμος είδε κι έκρινε. Όταν ήμουν άρρωστη ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Λάμπρος Χούτος μου είχαν φερθεί με πολύ άσχημο τρόπο» ανέφερε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top