Δεν είναι ο πρώτος και αν κρίνουμε από όσα έχουν μέχρι στιγμής διαδραματιστεί δεν θα είναι και ο τελευταίος καβγάς στην ομάδα των «Διασήμων».

Σε ακόμα ένα επεισόδιο, έγινε το… «έλα να δεις» στην «Διάσημη» παραλία μετά το αγώνισμα από το οποίο έφυγαν… χαμένοι.

Τότε, όλοι τους συγκεντρώθηκαν γύρω από τη φωτιά και η παρεξήγηση δεν άργησε να έρθει! Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα αίματα «άναψαν» και ακολούθησε ακόμα ένας επικός διαπληκτισμός ανάμεσα στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Γιώργο Χρανιώτη.

Ο ηθοποιός την «είπε» στην τραγουδίστρια, ενώ θέση πήρε και ο Κώστας Κοκκινάκης κάνοντας… αναδρομή στις χαλασμένες καρύδες.

«Δεν συζητάω μαζί σου όταν ειρωνεύεσαι, δεν μου αρέσουν οι ειρωνείες. Δεν δέχομαι από σένα να με ειρωνεύεσαι. Σταμάτα να με ειρωνεύεσαι αν θέλεις να συνεχίσουμε να κουβεντιάζουμε. Έχω όλη την καλή διάθεση να έρθω από εκεί και να σου πω να μην σηκωθείς και φύγεις με οικειοθελή αποχώρηση και να κάτσεις να περιμένεις και να ελέγξεις την παράνοιά σου. Σταμάτα να νομίζεις ότι έχουμε έρθει όλοι και σε αντιμετωπίζουμε σαν μια μουρλή που έχει σκάσει από το διάστημα», της είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης.

 

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Ειρήνη του εξομολογήθηκε πως δεν αντέχει άλλο και σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor

Στη συνέχεια, ακούσαμε την Παπαδοπούλου να λέει ότι κάθε φορά που προσπαθεί να πιάσει κουβέντα, να κάνει παρέα με τους «Διάσημους» και να πηγαίνει κοντά τους, εκείνοι σταματούσαν να μιλάνε.

Δείτε το σχετικό «εκρηκτικό» απόσπασμα

 

Tags: