«Αρένα»: Η Ήβη ξεψαχνίζει την Αμάντα για τη σχέση της με τον Σωτήρη

Καθημερινά, στις 17:55 από το Star

«Αρένα»: Η Ήβη ξεψαχνίζει την Αμάντα για τη σχέση της με τον Σωτήρη

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Αρένα» που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:55, από το Star.

Τι θα δούμε:

Η Αμάντα λέει στον Τίμο ότι θέλει να κάνει τη μεγάλη επιστροφή στην καριέρα της, αποκλειστικά με τη δική του συνεργασία. Ο Τίμος πετάει στα σύννεφα. Η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους φορτίζεται ερωτικά και έρχονται πολύ κοντά.

Ο Αντώνης λέει στην Μελίσσα ότι η Αμάντα και ο Τίμος είναι μαζί και εκείνη πικραίνεται πολύ. Η Μυρτώ, μέσα στο παραλήρημά της από τον πυρετό, μοιάζει να αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε νοσοκομείο. Αυτό κάνει τον Σωτήρη να ανησυχήσει. Ο τοκογλύφος εξακολουθεί να τον απειλεί και κάνει ανώνυμα τηλεφωνήματα στην Αμάντα. Ο Σωτήρης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Ο Τίμος τσακώνεται με τη Μελίσσα για το προφίλ που του δημιούργησε στο facebook και της διευκρινίζει ότι για εκείνον υπάρχει μόνο η Αμάντα. Ο Κλέαρχος δεν πείθεται με την ιστορία για την αρρώστια της Μυρτώς και πιέζει την Ήβη για να μάθει την αλήθεια. Η Ήβη ξεψαχνίζει την Αμάντα για τη σχέση της με τον Σωτήρη. Ο Αντρέας επιστρέφει από την Ελβετία με τα λύτρα για την απαγωγή.

Ο Γιώργος και ο Άγγελος τσακώνονται για τη Ράνια, καθώς ομολογούν ότι είναι και οι δυο ερωτευμένοι μαζί της. Ο Σωτήρης δεν διακινδυνεύει να παραδώσει τη Μυρτώ στην κατάσταση που βρίσκεται η υγεία της.

Έτσι ο Αντρέας δέχεται ένα τηλεφώνημα ότι η παράδοσή της αναβάλλεται για την επόμενη μέρα. Ο Σωτήρης κουράρει τη Μυρτώ, όταν εκείνη βλέπει τη γραβάτα του και τον αναγνωρίζει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top