ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το «So You Think You Can Dance» ξεκινάει!

Όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου το βράδυ της Δευτέρας

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το «So You Think You Can Dance» ξεκινάει!

Το «So You Think You Can Dance» επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 21.00 και θα παρασύρει όλη την Ελλάδα στο ρυθμό του!

Το βράδυ της Δευτέρας στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», έγινε η συνέντευξη τύπου με την οικοδέσποινα του show, Δούκισσα Νομικού και την κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους Κωνσταντίνο Ρήγο, Πάνο Μεταξόπουλο, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννη Μελισσανίδη.

Οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν για πρώτη φορά στο χώρο που γίνονται οι auditions του παιχνιδιού και γνώρισαν όλη την ομάδα του «So you think you can dance». Επίσης όπως δήλωσε η παραγωγή από τη μέρα ανακοίνωσης των συμμετοχών, το χορευτικό show έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον, με περισσότερες από 3.000 υποψηφιότητες.

Λίγη ώρα αργότερα, κυκλοφόρησε και το τρέιλερ για τη νέα εκπομπή, όπου και φαίνεται ένα προς ένα μέλος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού χορού. Η παρουσίασή τους γίνεται με μοναδικό τρόπο υπό τους ήχους του theme song του So you think you can dance. 

Το κορυφαίο χορευτικό talent show με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, σημειώνει τεράστια επιτυχία για περισσότερο από μία δεκαετία, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει κατακτήσει 14 Emmy Awards!

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε όλα τα είδη χορού από κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό (Jazz-Μοντερνο), Latin – Ballroom, Hip Hop, Break Dance, παραδοσιακούς Χορούς, Oriental, και διάφορα άλλα είδη χορού που βασίζονται στη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Θα μας αποδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες με χορογραφίες που θα μας κόψουν την ανάσα. Όλοι χορεύουν για ένα σκοπό: Να κατακτήσουν τη θέση του καλύτερου Έλληνα χορευτή.

Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι τηλεθεατές που ψηφίζουν τον αγαπημένο τους χορευτή μέχρι και τον τελικό που θα έχουμε την ανακήρυξη του νικητή.

Στο ρόλο της παρουσιάστριας θα δούμε τη λαμπερή Δούκισσα Νομικού να υποστηρίζει και να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των διαγωνιζόμενων. Το So You Think You Can Dance έρχεται για να σας παρασύρει στο συναρπαστικό του κόσμο! Ραντεβού, την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1.

της Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top