Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ορέστης Τσανγκ σχολίασαν τον ρόλο που έχει πάρει ο Γιάννης Σπαλιάρας από τότε που πήγε στην ομάδα των Μαχητών...

«Τα παιδιά τα βλέπω λίγο περίεργα…» ακούγεται να λέει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον Ορέστη Τσανγκ.

Οι δυο τους κάθισαν απόμερα και τα είπαν. Μπορεί ο Τσανγκ να έδειχνε τις προηγούμενες ημέρες πως είχε μια αμοιβαία συμπάθεια με τον Γιάννη Σπαλιάρα στο Survivor, όμως εξέφρασε τα παράπονα του στο φίλο του Κωνσταντίνο Βασάλο για την κατάσταση:

«Όταν ήρθε ο Σπαλιάρας μέσα στην ομάδα, έφερε μια θετική αύρα, αλλά σιγά σιγά αυτό το πράγμα αρχίζει και ξεφουσκώνει. Και δεν μπορεί να αλλάξει τις συνήθειες των Μαχητών… Δεν μπορεί μέσα σε μια βδομάδα ενώ εμείς θέλουμε να τρώμε κάτι, αυτός να το αλλάζει. Δεν είπα να μη το δοκιμάσουμε, αλλά δεν μπορεί να μας αλλάζει τα ονόματα ή να μας δίνει παρατσούκλια που δεν τα θέλουμε τόσο πολύ ή δεν μας αρέσουν» είπε ο Ορέστης Τσανγκ, αλλά ο Κωνσταντίνος Βασάλος προσπάθησε να δικαιολογήσει αυτό με το «χαβαλέ» και επικεντρώθηκε σε άλλα αρνητικά:

«Εντάξει, πιστεύω ότι αυτό είναι μέσα στο χαβαλέ που κάνει, μη το παίρνουμε τόσο τοις μετρητοίς. Απλά, αυτό με το φαγητό, καλά θα είναι να εκφράζουν και τα άλλα τα παιδιά, τα τρία. Βλέπω ότι τα άλλα παιδιά δεν λένε τη γνώμη τους για να μην τον κακοκαρδίσουν, να είναι με το μέρος τους, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Δεν λέω εγώ να μη φάμε έτσι το φαγητό, αλλά «δεν έχω πρόβλημα, δεν έχω πρόβλημα» μετά στο τέλος λέει δεν μου άρεσε εκείνο, δεν μου άρεσε το άλλο.»