Βόμβες για το Star Academy πέταξε το πρωί η Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή ΣΟΥΚΟΥ του ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι το talent show του E έκανε μεγάλο κακό στην Άννα Βίσση και στο Νίκο Καρβέλα.

Μιλώντας για την απόφασή της να πει το «ναι» στην εκπομπή, αλλά και να παραμείνει σε αυτή μετά από την έντονη αντίδρασή της στη συμπεριφορά που είχε ο Νίκος Καρβέλας απέναντι σε διαγωνιζόμενη, η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε:

«Την αγωνία και τη φρίκη την αισθάνθηκα μετά το 1ο live. Θεώρησα ότι θα ήταν πολύ άτιμο και ανέντιμο να σηκωθώ να φύγω και να μην ξαναπάω. Ακόμα δεν μπορώ να ελέγξω τον θυμό μου και αυτό δεν μπορώ να μου το συγχωρέσω. Χαζομάρα μου. Αυτό είναι στα φάουλ μου. Για να είμαστε δίκαιοι, το κανάλι οτιδήποτε ζήτησα το έκανε. Το αν, όμως, δεν έχει την υποδομή μετά να στηρίξει τα υπόλοιπα κομμάτια, είναι άλλο θέμα».

Πρόσθεσε ακόμα ότι έχει συνάψει ένα συμβόλαιο που της αφήνει πολλές ελευθερίες και δικλείδες αποχώρησης, ενώ δεν έκρυψε ότι μετά το πρώτο live αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να φύγει.

«Μετά το 1ο live είπα τα παρατάω και σηκώνομαι και φεύγω. Μετά με έπεισαν όμως ότι αυτό είναι ακόμα πιο ανέντιμο. Αποφάσισα να αποστασιοποιηθώ από τα live, αλλά αν χειροτέρευε δεν ξέρω να σου πω τι θα έκανα».

Τη βόμβα μεγατόνων όμως η Κατερίνα Γκαγκάκη την έριξε όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη ρώτησε αν το Star Academy έχει κάνει κακό στην Άννα Βίσση και στο Νίκο Καρβέλα.

«Έκανε δραματικό κακό στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα! Μέχρι τώρα θεωρώ ότι καλό δεν τους έχει κάνει, τουναντίον μπορεί να τους έχει κάνει και κακό. Τώρα αν μου πεις ότι μια στιγμή μπορεί να διαλύσει μια καριέρα, το θεωρώ λίγο δύσκολο. Πιστεύω ότι βαρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας κάποια στιγμή και πέταξε την τσίχλα. Προχθές ήταν Παναγία. Καταλαβαίνω τη λογική ότι στο δικό μου μυαλό αυτό είναι αντισυμβατικό. Στο δικό μου το μυαλό δεν είναι. Αλλά μην ξεχνιόμαστε -επειδή έκανα σχόλια κι εγώ-, είναι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, όπα», είπε.

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής της στον ΑΝΤ1 είπε:

«Μια δουλειά είναι. Ανάλογα με τι συνθήκες. Μη γελιόμαστε, 10 χρόνια εδώ είναι όλοι φίλοι μου. Με τη διοίκηση έχουμε εξαιρετικές σχέσεις, δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτά που συγκεντρώνει ο όμιλος ΑΝΤ1 δεν υπάρχουν σε σύνολο πουθενά αλλού. Επαγγελματικά για κάποιον έχει πολύ ενδιαφέρον».

Tags: