ΤΡΑΓΙΚΟ! Παρουσιάστρια ειδήσεων μετέδωσε στον αέρα τον θάνατο του ίδιου του συζύγου της

Κατέρρευσε μετά το τέλος του δελτίου ειδήσεων

Μια παρουσιάστρια στην Ινδία έμαθε ότι ο σύζυγός της είναι νεκρός όταν μετέδωσε τη σχετική είδηση live στο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει.

Η 28χρονη Σουπρίτ Καούρ το πρωί του Σαββάτου εκφωνούσε το δελτίο ειδήσεων για το κανάλι IBC24. Ανάμεσα στις ειδήσεις ήταν και αυτή ενός σφοδρού τροχαίου δυστυχήματος, τις λεπτομέρειες του οποίου μετέδωσε τηλεφωνικά ένας από τους ρεπόρτερ του καναλιού.

Ο ρεπόρτερ δεν μετέδωσε τα ονόματα των θυμάτων, όμως από τα στοιχεία που έδωσε στον αέρα η 28χρονη παρουσιάστρια συνειδητοποίησε στον αέρα του δελτίου ότι ο σύζυγός της Χαρσάντ Καουάντε ήταν νεκρός.

Γνώριζε ότι βρισκόταν στον ίδιο δρόμο που συνέβη το δυστύχημα, την ίδια ώρα με τέσσερις φίλους τους σε ένα αυτοκίνητο ίδιας μάρκας με αυτό που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Η παρουσιάστρια, διατήρησε την ψυχραιμία της καθ’ όλη τη διάρκεια του δελτίου, όταν όμως έκλεισαν οι κάμερες άρχισε να τηλεφωνεί στους συγγενείς της και τελικά κατέρρευσε.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο του τροχαίου, ενώ οι συνάδελφοί της δήλωσαν σοκαρισμένοι από τον τραγικό τρόπο με τον οποίο έμαθε για το χαμό του συντρόφου της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top