Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στο star.gr: «Έχει παγώσει ολόκληρη η Στοκχόλμη»

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στο star.gr: «Έχει παγώσει ολόκληρη η Στοκχόλμη»

Μεγάλωσε έξω από το Κιλκίς με τη γιαγιά και τον παππού της και όταν έκλεισε τα 6 της χρόνια, έφυγε με τους δικούς της μετανάστρια στην Σουηδία.

Έκτοτε, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ζει και εργάζεται εκεί, αλλά έγινε γνωστή και αγαπητή στο κοινό της Ελλάδας, πριν από μερικά χρόνια, οπότε και κατά την άφιξή της στην Ελλάδα, όχι μόνο παρουσίασε εκπομπή, αλλά είχε και ενεργό ρόλο στην παρουσίαση στην Eurovision.

Στη συνέχεια, όμως, η παρουσιάστρια επέστρεψε στον… βορρά, όπου και κάνει καριέρα μέχρι σήμερα.

Και όταν ξέρεις ότι «ένας δικός μας άνθρωπος» είναι στο σημείο που δέχτηκε τρομοκρατικό χτύπημα, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, όπως διαβάσατε στο star.gr, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να επικοινωνήσεις μαζί του.

Για το λόγο αυτό, το star.gr επικοινώνησε με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου λίγα λεπτά μετά την επίθεση σε κεντρικό δρόμο στο κέντρο της Στοκχόλμης, όταν φορτηγό έπεσε σε εμπορικό κατάστημα, στην οποία τουλάχιστον τρεις άνθρωποι (κάποια μέσα κάνουν λόγο και για πέντε) έχασαν τη ζωή τους και οκτώ τραυματίστηκαν.

«Είμαι στην Ιταλία για μια ομιλία σε ένα διεθνές δημοσιογραφικό συνέδριο. Το πιστεύετε; Έμαθα τα νέα από συναδέλφους από την Ελλάδα για να καταλάβετε. Αλλιώς θα ήμουν κι εγώ εκεί», είπε αρχικά η δημοσιογράφος μιλώντας στο star.gr.

Και συνέχισε: «Έχω μάθει ό,τι έχετε μάθει κι εσείς. Τα δικά μου άτομα ευτυχώς είναι εντάξει. Αλλά μέχρι στιγμής 5 νεκροί – τώρα τα παρακολουθώ κι εγώ. Έφυγα από το συνέδριο. Είναι πολύ άσχημο. Η μαμά μου παίζει και στο Mamma Mia και σήμερα δεν θα πάει κανείς, το ακυρώσανε. Δεν θα δώσουν παραστάσεις. Δεν ξέρω τι να πω. Οι αδελφές μου, τα ανίψια μου, η κόρη μου είναι εντάξει. Αλλά έχουν παγώσει όλα εκεί».

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

emai: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top