«Αρένα»: Η Ήβη, από λάθος, βρίσκεται στο δεύτερο υπόγειο της κλινικής

Καθημερινά, στις 17:55 από το Star

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Αρένα» που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:55, από το Star.

Τι θα δούμε:

Η Ήβη, από λάθος, βρίσκεται στο δεύτερο υπόγειο της κλινικής, πάρα πολύ κοντά στο χώρο όπου είναι φυλακισμένη η Μυρτώ. Εκεί, ακούει έναν περίεργο θόρυβο και παραξενεύεται. Ο τοκογλύφος πιέζει τον Σωτήρη, λέγοντάς του ξεκάθαρα ότι η ζωή της κόρης του κινδυνεύει άμεσα. Η Πεπίτα υποψιάζεται ότι ο γιος της Κλέαρχος είναι γκέι και ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για να το εξακριβώσει.

Ο Αντρέας ετοιμάζεται να φύγει για την Ελβετία, όταν ενημερώνεται από τον Παύλο ότι στο dvd ακούγεται στο βάθος ήχος από κλάμα μωρού. Οι απαγωγείς επικοινωνούν με την Ήβη και της δίνουν την ευκαιρία να ακούσει για λίγο την ταραγμένη Μυρτώ.

Εκείνη την παρακαλεί να την πάρει από εκεί και η Ήβη καταρρακώνεται. Η Σύλβια βρίσκει το dvd της απαγωγής στο γραφείο του Αντρέα. Ανακαλύπτει την αλήθεια και σοκάρεται.

Ο ενοχλητικός πελάτης επιστρέφει στο μπαράκι και παρενοχλεί και πάλι τη Ράνια. Αυτή τη φορά, ο Γιώργος τον βγάζει έξω με τις κλωτσιές, διακινδυνεύοντας να αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα. Ο Αντρέας φεύγει για την Ελβετία. Ο ντετέκτιβ κατορθώνει να «καθαρίσει» αρκετά τη φωνή από το dvd της απαγωγής...

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top