Η ΑΓΝΩΣΤΗ γνωριμία του Ντάνου με την Κατερίνα Θάνου: "Πήγαινε και τον έπαιρνε με το αυτοκίνητό της"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η ομορφιά και το κορμί του τον έχουν αναδείξει σε αντικείμενο πόθου για τις περισσότερες Ελληνίδες.

Μάλιστα, όλες θέλουν λίγο πολύ να καταλάβουν και το γούστο του στο αντίθετο φύλο, μήπως και είναι – όταν βγει από το Survivor – κάποια από τις τυχερές που θα του κλέψουν την καρδιά. Μαζί με αυτό, δεν λείπει και το… σκάλισμα στο ερωτικό του παρελθόν!

«Με πήραν χθες τηλέφωνο από τη Ρόδο και μου λένε: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπαιζε στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ρόδου. Όταν η ομάδα ερχόταν στην Αθήνα για να παίξει, έμεναν σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών. Το απόγευμα, λοιπόν, όταν τελείωναν τις ποδοσφαιρικές τους υποχρεώσεις, ερχόταν η Κατερίνα Θάνου και τον έπαιρνε με το αυτοκίνητό της και πήγαιναν βόλτες. Δεν είχε γίνει μία, δύο, τρεις… Κάθε φορά που ανέβαινε ο Ντάνος στην Αθήνα, τσουπ η Κατερίνα Θάνου…», αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» σχετικά με την γνωριμία του Ντάνου με την Κατερίνα Θάνου.

Και συνέχισε για τη σχέση του «Διάσημου» του ριάλιτι με την αθλήτρια και Ολυμπιονίκη: «Σε έναν αγώνα που είχε πρόβλημα με τους χιαστούς του, είχε πάει η Κατερίνα Θάνου και τον πήρε και μάλιστα, οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί! Δεν ξέρω αν ήταν σχέση ή ήταν φίλοι καλοί, ωστόσο, υπήρχε μια διασύνδεση μεταξύ τους».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top