Μπορεί κατά την αποχώρηση της το κλίμα μεταξύ τους να φαινόταν σχεδόν εχθρικό, όμως τελικά η αλήθεια απέχει πολύ από την εικόνα που εμείς είδαμε.

Η Σόφη Πασχάλη μιλώντας σε συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town Κύπρου, αποκάλυψε όλα όσα δεν ξέρουμε και φυσικά δεν είδαμε για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η Ευρυδίκη φάνηκε ότι τα βρήκε με τον Αγγελόπουλο. Σε χαροποίησε αυτό;

Πάρα πολύ. Αυτό έπρεπε να γίνει, έτσι κι αλλιώς. Μα, ήταν αδιέξοδο το τέλμα που είχαμε πέσει. Οφείλαμε να κάνουμε ανακωχή και να τα βρούμε. Αν λέμε συγγνώμες που δεν εννοούμε, θα συνεχίζεται αυτή η αντιπαλότητα και δεν θα βγει σε καλό.

Αν το καλοκαίρι βρεθείς στη Σκιάθο, θα αναζητήσεις τον Αγγελόπουλο για έναν καφέ;

Φυσικά και θα το έκανα! Μα, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο. Αυτό ήταν ένα παιχνίδι για εμένα και τελείωσε. Όπως τσακωνόμασταν όλοι μαζί, έτσι τα βρίσκαμε κιόλας. Δεν υπήρχαν προσωπικά. Ένα γεγονός έγινε μόνο που δεν μου άρεσε κι αυτό ήταν όλο. Απλά, εγώ κι η Ευρυδίκη μιλήσαμε γιατί είχαμε μπουχτίσει από τους τσακωμούς των ανδρών.

Είχατε γνώση για την απήχηση που έχει ο καθένας σας στην Ελλάδα; Δεν μαθαίνατε τίποτα;

Όχι, δεν ξέραμε τίποτα. Απολύτως τίποτα! Όπως ήμασταν και τσακωνόμασταν μετά τα βρίσκαμε. Όλοι στο ίδιο σανίδι ξαπλώναμε. Με τον Αγγελόπουλο έχουμε μιλήσει πάρα πολύ. Μου έχει πει πράγματα για την οικογένειά του, τις δουλειές του, με κάλεσε στη Σκιάθο να κάνουμε σκι. Αυτά δεν τα έχετε δει και πολλά δεν ξέρετε… Είχα πει -και το πιστεύω- ότι είμαστε τυχεροί που τον έχουμε.

Tags: