Το τροχαίο που είχε η ομάδα των «Μαχητών» στον Άγιο Δομίνικο «κόστισε» στην Ειρήνη Κολιδά την συμμετοχή της στο Survivor, μιας και τα τρία της σπασμένα πλευρά την έκαναν να αποφασίσει την αποχώρησή της από το εξωτικό νησί.

Ωστόσο, η Ειρήνη Κολιδά, αν και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, δεν έχει... αποχωρήσει ακόμα από το νησί της Καραϊβικής.

Το star.gr μίλησε με την μητέρα της, η οποία επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας, σύμφωνα με το οποίο, η personal trainer περιμένει ακόμα το «οκ» των γιατρών για να μπορέσει να μπει στο αεροπλάνο, μιας και το ταξίδι της επιστροφής είναι ένα ταξίδι «επίπονο», διάρκειας τουλάχιστον 20 ωρών και η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει – για την ώρα – να το κάνει.

Διαβάστε εδώ: ΑΚΟΜΑ στον Άγιο Δομίνικο η Ειρήνη Κολιδά! Θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα ή όχι;

«Έχουμε μιλήσει μερικές φορές. Όμως δεν είναι εύκολο να μιλάμε κάθε μέρα.. Τις περισσότερες φορές μιλάμε με μηνύματα. Η υγεία της βελτιώνεται σιγά-σιγά!» είπε αποκλειστικά στο star.gr η μητέρα της Ειρήνης Κολιδά.

Ωστόσο, η ημερομηνία που θα γυρίσει στην Ελλάδα η παίκτρια του Survivor παραμένει άγνωστη και η μητέρα της είπε: «Δεν ξέρω ούτε κι εγώ, ούτε κι εκείνη ακόμα το πότε θα γυρίσει. Εξαρτάται από το τι θα πουν οι γιατροί. Είναι πολύ πιθανόν μέχρι την Κυριακή να επιστρέψει χωρίς αυτό να είναι σίγουρο».

Όσο για το αν έχει μιλήσει η Ειρήνη με τον 4χρονο γιο της, η μητέρα της μας είπε:

«Έχει μιλήσει δυο φορές με το παιδί της. Ο μικρός την περιμένει πως και πως! Εγώ μετράω ώρες».

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr