Γιώργος Μαυρίδης: «Αδειάζει» τον Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor!

"Όσο φίλος μου και να είσαι, θα με βρεις αντίθετο ιδεολογικά"

Γιώργος Μαυρίδης: «Αδειάζει» τον Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor!

Εντελώς χωριστούς δρόμους φαίνεται να τραβούν οι συμπαρουσιαστές  του «World Party»,  Γιώργος Μαυρίδης και Σάκης Τανιμανίδης.

Σε συνέντευξή του στο Weekend της εφημερίδας Ειδήσεις ο πρώτος δήλωσε πως πλέον δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους, αδειάζοντας τον πρώην κολλητό του για την επιλογή του να παρουσιάσει το Survivor.

Ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να ξαναδουλέψει μαζί με τον Σάκη, Γιώργος Μαυρίδης απάντησε:

«Ποτέ δεν πρέπει να λέμε «ποτέ» όταν μιλάμε για συνεργασίες. Θεωρώ όμως ότι από την στιγμή που ο Σάκης κάνει το «Survivor» δεν έχουμε τίποτα κοινό μεταξύ μας και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Όταν παρουσιάζεις ένα τηλεοπτικό προϊόν που έχει να κάνει με την ανθρωποφαγία, το κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια όσο και να σε αγαπάω, όσο φίλος μου και να είσαι, θα με βρεις αντίθετο ιδεολογικά. Θεωρώ ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό. Επίσης, δεν είναι ωραίο πρότυπο αυτό για τα νέα παιδιά.».

Σημειώνεται ότι φήμες ήθελαν τον Γιώργο  Μαυρίδη να είναι αρχικά το πρόσωπο στο οποίο είχε γίνει η πρόταση να παρουσιάσει το Survivor, ωστόσο η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα τις διέψευσε, λέγοντας:

«Είναι ψέματα όλα αυτά που γράφουν ότι κάναμε πρόταση στον Μαυρίδη. Μιλήσαμε μόνο με τον Τανιμανίδη, ο οποίος είχε πολύ άγχος, φοβόταν μήπως καεί. Περάσαμε πολλές ώρες μαζί για να τον πείσω να το κάνει. Ήταν μια πολύ σωστή κίνηση του ΣΚΑΪ να επιλέξει έναν άνθρωπο που έχει γκελ στους νέους και δεν έχει φθαρεί.»

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top