Εσείς το ξέρατε ότι θα "γυριστεί" Survivor στην Ελαφόνησο του Αγίου Πνεύματος;

Η ιδέα ανήκει στον Λίνο Χαραλάμπους

Εσείς το ξέρατε ότι θα "γυριστεί" Survivor στην Ελαφόνησο του Αγίου Πνεύματος;

«Η μεγαλύτερη Fitness εμπειρία που είχατε ποτέ! 27 αποφασισμένοι διαγωνιζόμενοι και 4 γυμναστές! Μοναδικά εφόδια η φυσική κατάσταση, η αντοχή και η θέληση για να ξεπεράσετε τα όρια σας και να ζήσετε 77 ώρες μακριά από την άνεση σας σε ένα παραδεισένιο νησί στο πιο απολαυστικό παιχνίδι, γεμάτο προκλήσεις και εκπλήξεις!».

Ποιος θα το διαβάσει αυτό και δεν θα… ψαρώσει; Και όμως ό,τι διαβάσατε, θα συμβεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και μάλιστα σε ελληνικό έδαφος!

Η… αποστολή, που θυμίζει κάτι από Survivor θα λάβει χώρα δίπλα σε γαλαζοπράσινα νερά, μόνο που δεν θα είναι αυτά του Άγιου Δομίνικου, αλλά στην Ελαφόνησο και ο παραγωγός – εμπνευστής δεν είναι Τούρκος, αλλά Έλληνας. Και ακούει στο όνομα Λίνος Χαραλάμπους.

Ο personal trainer αποφάσισε να χαρίσει 77 ώρες αξέχαστων εμπειριών σε μερικούς από τους «μαθητές» του στο personal trainig studio που διατηρεί στην Αγία Παρασκευή. Πώς θα γίνει όλο αυτό; «Θα χωριστούμε σε 3 ομάδες και με την καθοδήγηση των 4 γυμναστών θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε κάποιες δυσκολίες που θα δημιουργηθούν ανάλογα με την επιτυχία μας σε αγωνίσματα/δοκιμασίες!», περιγράφει στην «ανακοίνωσή» του το νέο event που «έσκασε» στο Facebook και μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

«Η ιδέα είχε ξεκινήσει από πέρυσι, πολύ πριν το Survivor. Μέσα σε 2 εβδομάδες είχαν δηλώσει συμμετοχή 16 άτομα, θέλοντας να πάμε σαν ‘οικογένεια’, κάπου να διασκεδάσουμε. Όταν φτάσαμε, τους είπα ότι θα κάνουμε τα μπάνια μας, την ηλιοθεραπεία μας, αλλά θα μπει στο πρόγραμμα και η γυμναστική! Και αυτό το ανοργάνωτο το περσινό, είπαμε φέτος να το στήσουμε πολύ καλύτερα!», δήλωσε μιλώντας στο star.gr ο «επιστήμονας» στο χώρο της εκγύμνασης. «Τότε είχαμε στήσει μερικά trx στο φάρο του ναυαγοσώστη, κάναμε ασκήσεις στην παραλία, τους είχα υποβάλλει σε διάφορες ‘δοκιμασίες’. Ήταν πολύ αυθόρμητο το περσινό», πρόσθεσε.

Όπως μας αποκάλυψε, είχε δεχθεί και ο ίδιος πρόταση να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, όμως το «παιδί» του, που δεν είναι άλλο από το γυμναστήριό του, Perfit, ήταν αυτό που του έβαλε φρένο στο να κάνει βαλίτσα. Και κάπως έτσι, όπως έστησε με το δικό του μοναδικό τρόπο το δικό του χώρο, είπε να (ξανα)πρωτοτυπήσει και να «στήσει» το δικό του παιχνίδι!

Το survivor επί ελληνικού εδάφους έχει πολλά κοινά με αυτό που γυρίζεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ωκεανού: οι παίκτες χωρίζονται σε ομάδες, περνάνε καθημερινά από τον «αγωνιστικό στίβο», ξεκινάνε φαγωμένοι, αλλά μπορεί να… καταλήξουν νηστικοί, το φαγητό είναι έπαθλο – επιβράβευση μετά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας στα αγωνίσματα και η αδρεναλίνη χτυπάει (και σε αυτή την περίπτωση)… κόκκινο!

«Θα είναι συγκεκριμένα άτομα που θα πρέπει να το θέλουν πολύ όλο αυτό, θέλουμε αν μη τι άλλο να περάσουμε καλά! Θα έχει από ‘σκληρές’ δοκιμασίες μέχρι καραόκε. Ουσιαστικά, θα έχει όλη αυτή την τρέλα τελευταία με τραγούδι και Survivor της ελληνικής τηλεόρασης σε ένα 4ήμερο! Ο κύριος ‘κορμός’ των παικτών θα είναι από όσους έρχονται στο γυμναστήριο, αλλά θα επιλεγούν και άτομα από όσους θα δηλώσουν συμμετοχή στο event που έχει αναρτηθεί στο Facebook. Όλοι όμως, θα πρέπει να το θέλουν, γιατί θα είμαστε πολύ αυστηροί στο πρόγραμμα και θα το τηρήσουμε ακριβώς».

Μάλιστα, όπως μας εξήγησε, «το κομμάτι του Survivor επαφίεται στο ότι το φαγητό τους θα το κερδίζουν από τα αγωνίσματα και τις δοκιμασίες».

Μιας και είναι η πρώτη χρονιά αυτού του μοναδικού concept, «είπαμε να μην το χοντρύνουμε πολύ και θα μένουμε σε ξενοδοχείο του νησιού. Αν δούμε όμως ότι αντέχουν, του χρόνου θα το κάνουμε ακόμα πιο σκληρό. Θα τους έχω στην τέντα κάτω από τον ήλιο! Αλλά και τώρα μόνο η διαμονή έχει άνεση, τα υπόλοιπα θα είναι πολύ δυνατά», υπόσχεται ο Λίνος κάτι που επιβεβαιώνεται και από το ίδιο το εκδρομικό πρόγραμμα.

 

Πάρτε μια μικρή γεύση:

«Παρασκευή 2/6

* 11:00, Άφιξη στην Ελαφόνησο, τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου, ενημέρωση για τους ορούς του παιχνιδιού και ξενάγηση στους χώρους διεξαγωγής του

* 13:00, Μεσημεριανό φαγητό (Για κάποιους ίσως και το τελευταίο τους!...)

* 15:00, Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην παραλία της Παναγιάς και γνωριμία των συμμετεχόντων μέσα από ερωτήσεις

* 17:00, Αγωνίσματα/Δοκιμασίες στην παραλία που θα κρίνουν την 1η, 2η και 3η θέση των ομάδων

* 20:00, Επιστροφή στο ξενοδοχείο

* 21:00 Βραδινό φαγητό (Η ομάδα που έφερε 1η θέση, δικαιούται να ξοδέψει 25€/άτομο, η ομάδα που έφερε 2η θέση 20ε/άτομο και η ομάδα που έφερε 3η θέση 15€/άτομο!)

* 23:00 Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διαγωνισμός γνώσεων με έπαθλο την επικοινωνία με οικεία πρόσωπα στην Αθήνα

- Σάββατο 3/6

* 8:30, Ξύπνημα, λίγο μέλι στο στόμα και τρέξιμο 4χλμ

* 10:00, Πρωινό φαγητό στο ξενοδοχείο (Οι μοναδικές ομάδες που θα δικαιούνται να φάνε στον μπουφέ και όχι μόνο ένα χυμό και μια φέτα ψωμί με μέλι είναι αυτές που θα έχουν 5 τουλάχιστον άτομα που τερμάτισαν στον αγώνα τρεξίματος!...)

* 11:00, Διαγωνισμός γνώσεων με έπαθλο το νερό και το μεσημεριανό φαγητό στην παραλία (η 1η ομάδα ξοδεύει 15€/άτομο, η 2η ομάδα 10€/άτομο και η 3η ομάδα 5€/άτομο)

* 12:00, Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην παραλία του Σίμου

* 14:00, Μεσημεριανό σνακ (ανάλογα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού γνώσεων!)

* 16:00, Αγωνίσματα/Δοκιμασίες στην παραλία που θα κρίνουν την 1η, 2η και 3η θέση των ομάδων

* 19:00, Επιστροφή στο ξενοδοχείο

* 20:00, Βραδινό φαγητό (Η ομάδα που έφερε 1η θέση, δικαιούται να ξοδέψει 25€/άτομο, η ομάδα που έφερε 2η θέση 20ε/άτομο και η ομάδα που έφερε 3η θέση 15€/άτομο!)

* 22:00, Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διαγωνισμός Karaoke night για τις 3 ομάδες»

 

Αν... αντέξατε μέχρι εδώ, τότε μάλλον αντέχετε όλο το πρόγραμμα, οπότε μήπως ήρθε η ώρα να δηλώσετε τη δική σας συμμετοχή στο Perfit Survivor;

 

της Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top