Κατεβάζει ρολά τo «Σπίτι μου Σπιτάκι μου»; Τι απαντά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

'' Θα ήταν άδικο για μένα, τώρα που αρχίζω και βάζω..."

Καλεσμένη στο «Ηappy Day» βρέθηκε το πρωί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και, όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ποια είναι τα σχέδιά της για την επόμενη χρονιά και κατά πόσο θα ήθελε να συνεχίσει στο πρωινό του Σαββατοκύριακου.

Η παρουσιάστρια απάντησε ως εξής: «Επειδή έχουν αρχίσει οι δημοσιογράφοι και με ρωτούν για την επόμενη σεζόν και υποσυνείδητα έχει μπει στις σκέψεις μου. Όχι ότι δεν υπήρχε, αλλά αρχίζω και το σκέφτομαι πιο έντονα και λέω …«τι θα ήθελα;». Εγώ, γιατί πρώτα θέλω να ξέρω εγώ για να κατευθύνω και τους ανθρώπους και τον παράγοντα τύχη που πιστεύω πολλές φορές έλκουμε αυτά που θέλουμε.

Δεν έχω κάποια απάντηση να σου δώσω. Αγαπώ πολύ το σαββατοκύριακο και νομίζω θα ήταν άδικο για μένα, τώρα που αρχίζω και βάζω λίγο τα θεμέλια, να ξεστήσω το «Σπιτάκι». Θα ήταν βλακεία υπ’ αυτή την έννοια να σηκωθώ να φύγω, από τη στιγμή που έχει δείξει και ο κόσμος μια προτίμηση και η ομάδα. Και τα παιδιά νομίζω ότι θέλουν. Δεν το έχουμε συζητήσει πολύ γιατί είναι τόσο γρήγοροι οι ρυθμοί».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top