Οι Αιτωλοακαρνάνες δημοσιογράφοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον τόπο τους!

Ανάμεσα τους και τέσσερις δικοί μας άνθρωποι

Οι Αιτωλοακαρνάνες δημοσιογράφοι ίδρυσαν σύλλογο με στόχο να προσφέρουν στον τόπο τους. Ανάμεσα τους και τέσσερις δικοί μας άνθρωποι. Ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR, Κωστής Τσιακανίκας και οι δημοσιογράφοι Θοδωρής Ζαρμακούπης, Ράνια Τραγόμαλλου και Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

«Ιδρύσαμε τον σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων για να βοηθήσουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Αιτωλοακαρνανία», δήλωσε ο Πάνος Σόμπολος, πρόεδρος του συλλόγου.

Δημοσιογράφοι, τεχνικοί, φωτορεπόρτερ ενώθηκαν για να στηρίξουν τον τόπο τους. Έναν από τους ομορφότερους αλλά και πιο εγκαταλελειμμένους νομούς της χώρας.

«Θα συνεργαστούμε με τους δημοσιογράφους του νομού, με το πολιτικό προσωπικό του νομού και με τους τοπικούς άρχοντες, προκειμένου να αναδείξουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αιτωλοακαρνανία , να αναδείξουμε όμως και τις δυνατότητες της και στον τουρισμό και στον πολιτισμό και στην οικονομία» δήλωσε ο διευθυντής Ειδήσεων του STAR.

«Είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί να γνωριστούμε, να εδραιώσουμε περισσότερο τη σχέση μας στο γίγνεσθαι της χώρας, γιατί είμαστε ένας νομός με πολλές ομορφιές που πρέπει να αναδειχθούν» ανέφερε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Ο Σύλλογος δεν είναι συνδικαλιστικός και στοχεύει στο να γίνει ισχυρός μοχλός πίεσης σε κάθε εξουσία.

«Είμαστε εδώ μακριά από πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες να ενώσουμε τις φωνές μας και να δώσουμε προς τα έξω το μήνυμα ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι» σημείωσε η δημοσιογράφος στο ‘Πρώτο Θέμα’, Ζωή Ψαρρά.

Το Πάσχα έχουν προγραμματιστεί οι πρώτες συναντήσεις με τους δημάρχους του νομού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top