Survivor:Με κλάματα περιέγραψε η Ελισάβετ το τροχαίο-«Δεν άντεξα να δω όλο το επεισόδιο» αποκάλυψε η δίδυμη αδελφή της στο star.gr

"Κοίταζα την Ειρήνη στα μάτια και δεν με κοίταζε. Τρόμαξα πάρα πολύ!"

Με τον δικό της συγκινητικό τρόπο περιέγραψε η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου από τους «Μαχητές» το τροχαίο που έζησε με τους συμπαίκτες της στον Άγιο Δομίνικο.

Αφού ενημέρωσε τους τηλεθεατές αλλά και την ομάδα των Διασήμων για την κατάσταση της υγείας της λέγοντας «είμαι πολύ καλύτερα. Και εγώ έχω μυϊκά τραντάγματα, δεν έχω υποστεί κάποιο κάταγμα ή κάποια ζημιά, όπως έχει υποστεί η Ειρήνη και ο Μάριος» στη συνέχεια διηγήθηκε πώς έγινε το ατύχημα.

Μάλιστα, κάποια στιγμή δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα on camera.

«Θεωρώ ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Και νομίζω πως εκείνη η μέρα είχε μια τελείως διαφορετική ενέργεια και όλοι το είχαμε αισθανθεί. Εγώ καθόμουν μπροστά- μπροστά. Άκουσα και το φρενάρισμα. Κρατήθηκα. Αυτός που σηκώθηκε πρώτος είναι ο Κωνσταντίνος, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του. Μετά εγώ φώναζα “βοήθεια”. Κοίταζα την Ειρήνη στα μάτια και δεν με κοίταζε. Τρόμαξα πάρα πολύ! Αυτή που φώναζε να βγάλουν την Ειρήνη έξω ήμουν εγώ! Είναι διαφορετικό να το βλέπεις και διαφορετικό να το περιγράφεις! Εγώ δεν θα σου πω ότι είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια. Και εκείνη τη στιγμή όταν βλέπεις ένα άτομο της οικογενείας σου να παθαίνει κάτι είναι νομίζω το χειρότερο πράγμα. Εγώ έβγαλα την Σάρα έξω και με τον Τσανγκ και τον Μάριο μετακινηθήκαμε πολύ διαφορετικά για να μπορέσουν όλα τα παιδιά να σηκωθούν και να μπορέσει και ο Κωνσταντίνος να σηκώσει την Ειρήνη. Μετά μείναμε ακίνητοι και κοιτάζαμε τον ουρανό γιατί το σώμα ήταν ζεστό και δεν είχαμε καταλάβει που είχαμε χτυπήσει. Τι έχουμε πάθει. Αν έχουμε πάθει! Τι μπορεί να επακολουθήσει. Και έτσι μείναμε μέχρι τη στιγμή που ήρθαν τα ασθενοφόρα. Κρατημένοι χέρι- χέρι!» ανέφερε η Ελισάβετ συγκλονίζοντας τους πάντες.

Τι δήλωσε η δίδυμη αδελφή της Ελισάβετ στο star.gr

Το star.gr επικοινώνησε με την δίδυμη αδελφή της Ειρήνη, η οποία συμμετείχε επίσης στο Survivor και ήταν από τις πρώτες παίκτριες που αποχώρησαν, ωστόσο, όπως μας εξομολογήθηκε δεν γνωρίζει τίποτα παραπάνω από αυτά που είδαν οι τηλεθεατές και πως δεν άντεξε να δει όλο το επεισόδιο. 

«Eίδα είναι αυτά που είπαν τα παιδιά χθες. Δεν μίλησα με κανέναν. Το επεισόδιο το είδα μισό,  δεν άντεξα να δω παραπάνω. Ήταν όλοι σοκαρισμένοι» ανέφερε και τόνισε πως δεν θέλει να πει τίποτα άλλο. 

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη
e-mail: sathanasaki@star.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Τροχαίο Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου στο star.gr- Τι είπε για το γιο του

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ η μητέρα της Ειρήνης μετά το επεισόδιο του Survivor: Ήταν οδυνηρό να ακούω λεπτομέρειες από το τροχαίο της κόρης μου

Τροχαίο Survivor: ΟΛΑ όσα αποκάλυψε στο star.gr ο αδελφός του Μάριου- Μόλις σήμερα έμαθαν τα μαντάτα

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top