Το τροχαίο ατύχημα που συνέβη κατά τη μεταφορά των παικτών της ομάδας των Μαχητών στην παραλία τους οδήγησε τους παίκτες στο νοσοκομείο και ανέτρεψε τις διαδικασίες του τηλεοπτικού προγράμματος, με την παραγωγή για θέτει ως προτεραιότητά της την υγεία των διαγωνιζομένων.

Εκτός από τους τραυματισμούς που είχαν όσοι επέβαιναν στο βαν, δυο από τους παίκτες, η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα χρειαστούν περαιτέρω νοσηλεία προκειμένου να αναρρώσουν πλήρως.

Διαβάστε εδώ: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΔΕΙΤΕ Ειρήνη και Μάριο στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ μετά το τροχαίο των "Μαχητών"

Το προκαθορισμένο συμβούλιο έγινε παρουσία μόνο της ομάδας των Διασήμων, όπου εκεί ενημερώθηκαν για το τροχαίο ατύχημα των «Μαχητών».

Μάλιστα, η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε την αποχώρηση της, καθώς ο τραυματισμός της δεν της επιτρέπει να συνεχίζει, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες για την απόφαση να μην υπάρξει αποχώρηση με τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η τηλεθέαση

Όπως ήταν φυσικό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ήταν μεγάλο! Συγκεκριμένα το Survivor συγκέντρωσε το 41,5% της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό 61,6% αγγίζοντας σε τέταρτο ακόμα και το 64,9%!