Η ομάδα των «Διασήμων» στο Survivor κέρδισε εχθές το έπαθλο της επικοινωνίας με την οικογένειά της και αυτή την φορά θα έχει την ευκαιρία να δει τα μηνύματα και τα πρόσωπα τους. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και κατέθεσαν ψυχή και σώμα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Ήταν ένα από τα καλύτερα αγωνίσματα που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Survivor. Το πόσο πολύ ήθελαν όλοι τη νίκη φάνηκε και από το τελικό αποτέλεσμα. 10-9 για τους διάσημους στον συγκλονιστικότερο αγώνα που έχει πραγματοποιηθεί από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο ΣΚΑΙ θα δείξει σήμερα την “συνάντηση” των διασήμων με τους δικούς τους ανθρώπους και αναμένεται να παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές στιγμές.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βλέπει για πρώτη φορά μετά από 1,5 μήνα την μητέρα του και πέφτει πάνω στην οθόνη της τηλεόρασης για την φιλήσει.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης καταρρέει και πέφτει στα γόνατα μόλις βλέπει την φωτογραφία του γιου του, Μανώλη, πλησιάζει την τηλεόραση και ακουμπάει πάνω το πρόσωπό του. Οι φωτογραφίες και των δυο παιδιών του τον έκαναν να «λυγίσει» και να κλαίει σαν μικρό παιδί.