«Η Πλεκτάνη» έρχεται απόψε στο Star με Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ράσελ Κρόου

Μην το χάσετε- Συντονιστείτε στις 22:00

Απόψε στις 22:00 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται η «Πλεκτάνη».

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Ο Ρότζερ Φέρις είναι ίσως ο καλύτερος πράκτορας της Αμερικανικής Υπηρεσίας Αντικατασκοπίας. Με αποστολές στην άλλη άκρη του κόσμου, η ζωή του συχνά εξαρτάται από τις εντολές του βετεράνου της CIA, Εντ Χόφμαν.

Καταστρώνοντας τη στρατηγική του από ένα λάπτοπ κάπου στα προάστια, ο Χόφμαν παρακολουθεί στενά έναν ανερχόμενο ηγέτη τρομοκρατών, ο οποίος έχει οργανώσει μια εκστρατεία βομβαρδισμών και καταφέρνει να ξεφύγει από το πιο εξελιγμένο δίκτυο αντικατασκοπίας στον κόσμο

 

Για να δελεάσει τον τρομοκράτη και να τον αναγκάσει να αποκαλυφθεί, ο Φέρις θα πρέπει να διεισδύσει στον σκοτεινό κόσμο του. Όσο όμως πλησιάζει τον στόχο του, τόσο περισσότερο ανακαλύπτει ότι η εμπιστοσύνη είναι μια επικίνδυνη πολυτέλεια από την οποία εξαρτάται η ζωή του.

• Πρωταγωνιστούν δύο μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κρόου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του τρεις φορές υποψήφιου για Όσκαρ, Ρίντλεϊ Σκοτ.

• Το σενάριο φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ Γουίλιαμ Μόναχαν (Ο Πληροφοριοδότης) και βασίζεται στο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Ιγκνάσιους, γνωστού δημοσιογράφου της Washington Post.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top