Ξεσπά ο αδελφός της Ειρήνης Παπαδοπούλου: «Με ανησυχεί που τη βλέπω να αδυνατίζει όλο και πιο πολύ»

ΔΕΙΤΕ τι είπε για τα όσα γίνονται στο Survivor

Ξεσπά ο αδελφός της Ειρήνης Παπαδοπούλου: «Με ανησυχεί που τη βλέπω να αδυνατίζει όλο και πιο πολύ»

Για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τα όσα συμβαίνουν στο Survivor μίλησε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ο αδελφός της τραγουδίστριας, Στάθης Παπαδόπουλος, ο οποίος ζει μόνιμα στο Βερολίνο με τον οικογένειά του και εργάζεται ως σεφ.

Όπως εξήγησε, ο ίδιος δεν συμφωνούσε να λάβει μέρος η αδελφή του στο Survivor. «Μου το είπε η ίδια ότι θα πάει στο παιχνίδι και, εντάξει, δεν ήμουν και πολύ υπέρ, καθώς μου θυμίζει κάτι σαν “Big Brother”. Επίσης, δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό που γίνεται, ούτε όσα διαβάζω να γράφονται… Αυτή βέβαια ήταν η επιθυμία της. Η Ειρήνη κάνει την τρέλα τη δικιά της, θέλει να δει τις αντοχές της».

Ο Στάθης Παπαδόπουλος δεν άφησε ασχολίαστη και την επίθεση που δέχθηκε από κάποιους συμπαίκτες της η Ειρήνη στο ριάλιτι επιβίωσης, όταν διαμαρτυρόταν ότι πονούσε.

«Ήταν βλακεία όλο αυτό, ήταν ειρωνικό. Προσπαθούν να κράξουν για να φανούν. Δεν έπρεπε να της επιτεθούν έτσι. Ο άντρας ας τα βάλει με άντρα. Είναι πονηρό όλο αυτό» ανέφερε τονίζοντας πως η αδερφή του είναι αυθεντική.

«Όταν είσαι όλο μυς και δεν έχεις καθόλου λίπος, είναι λογικό να πονάς. Η Ειρήνη είναι αληθινή. Δηλαδή τι; Λέει ότι πονάει για να τη λυπηθεί ο κόσμος; Αυτό είναι ηλιθιότητα για όποιον το πιστεύει. Η Ειρήνη δεν έχει να κρύψει κάτι!», απάντησε σε όσους λένε ότι η Ειρήνη γκρινιάζει για τους τραυματισμούς της επιτηδευμένα..

Όσο για το τι τον ενοχλεί στο Survivor; «Δεν μου αρέσουν τα κουτσομπολιά. Είναι σαν το “Big Brother” όταν μιλούν ο ένας για τον άλλον. Βέβαια, αυτό γίνεται γιατί υπάρχει σκοπός. Δεν πήγαν στο παιχνίδι για να δείξουν ότι είναι πρωταθλητές» είπε και πρόσθεσε: «Εγώ της είπα “εκεί που θα πας, όπου θα είσαι μακριά από όλους, σκέψου τι θες να κάνεις στη ζωή σου γιατί τα χρόνια περνάνε”. Εκεί θα έχει καιρό να σκεφτεί πολλά και όταν βγει θα ξέρει τι θέλει. Αυτό που με ανησυχεί λίγο είναι που τη βλέπω να αδυνατίζει όλο και πιο πολύ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top