Ο Γιάννης Βασάλος, ο πατέρας του Κωνσταντίνου από τους «Μαχητές» του Survivor, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές και πρωταθλητές body building στην Ελλάδα, με μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town μίλησε για τον γιο του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον παρουσιαστή του reality επιβίωσης, Σάκη Τανιμανίδη.

Όταν ρωτήθηκε για το αν  έχει προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες με κάποιον παίκτη απάντησε: «Ως μπαμπάς του Κωνσταντίνου δεν θέλω να δηλώσω καμία προτίμηση. Σέβομαι την προσπάθεια όλων των παικτών. Αυτό που θέλω είναι να κρίνονται όλοι με δικαιοσύνη. Δεν μου αρέσει να αδικείται κάποιος.

Κάποια στιγμή σκεφτόμουν ότι είναι σχεδόν ρατσιστικό οι διάσημοι να έχουν επώνυμο και οι υπόλοιποι όχι. Αυτό έχει αλλάξει στα τελευταία επεισόδια, ακούω ότι ο Κωνσταντίνος έχει επώνυμο και αυτό νομίζω ότι είναι το δίκαιο.

Ο παρουσιαστής για παράδειγμα έλεγε «Ο Γιάννης Σπαλιάρας εναντίον του Κωνσταντίνου». Ποιου Κωνσταντίνου; Οι άνθρωποι έχουν ονοματεπώνυμο. Ο Κωνσταντίνος στον χώρο του είναι γνωστός, δεν είναι ένα παιδί που δεν έχει πορεία στον αθλητισμό. Γιατί να μην έχει επίθετο; Δεν το καταλαβαίνω αυτό».

Tags: