Το άγνωστο δράμα του Γιώργου Αγγελόπουλου και το τάμα που έχει κάνει-Γιατί χρειάζεται τα 100.000 ευρώ

Ο πατέρας του που έφυγε από τη ζωή και το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας του

Μπορεί στα επεισόδια του «Survivor» να βλέπουμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο «στρατιώτη» καθώς κάνει τα πάντα και τα κάνει καλά, ωστόσο λίγοι ξέρουν το δράμα που αντιμετωπίζει το φαβορί του reality.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Spirto», ο «Ντάνος» όπως τον φωνάζουν, κουβαλά μαζί του μια μεγάλη στεναχώρια και ανησυχία, καθώς πριν από μερικά χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, όταν αρρώστησε ξαφνικά. 

Μεγάλο μέρος από το κενό που άφησε αυτή η απώλεια, το κάλυψε ο θείος του, ο οποίος τον στηρίζει συνέχεια από τότε. 

Ωστόσο εκτός από την απώλεια του πατέρα του, ο Αγγελόπουλος έχει να διαχειριστεί και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο «Ντάνος» αποφάσισε να λάβει μέρος στο παιχνίδι. Προκειμένου να την βοηθήσει οικονομικώς στον δύσκολο και άνισο αγώνα που δίνει.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει κάνει και τάμα στην Ιερά Μονή του Ευαγγελισμού στη Σκιάθο.

Να υπενθυμίσουμε άλλωστε, πως ο ίδιος έχει επανειλημμένα δηλώσει πως πιστεύει πολύ στον θεό, ενώ πριν μερικές εβδομάδες η κοροϊδία που του έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης πάνω σε καυγά τους, λέγοντας του «θα φάμε όλοι μαζί θα κάνουμε και προσευχή», έκανε έξαλλο τον «Ντάνο»:

«Για μένα η προσευχή είναι σημαντική. Μην την κοροϊδέψεις ξανά την προσευχή μου. Είσαι κωλοτούμπας και διπρόσωπος» του είχε πει τότε –μεταξύ άλλων- ο Αγγελόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top