Κλήθηκαν να παίξουν τους ερωτευμένους για χάρη κάποιας διάσημης τηλεοπτικής σειράς, τελικά όμως αυτός ήταν ο πιο εύκολος ρόλος της ζωής τους, αφού ερωτεύτηκαν στα αλήθεια.

1.Emily VanCamp και Josh Bowman

Στην δημοφιλή σειρά Revenge είχαν μια ιδιαίτερα πολύπλοκη σχέση αφού αυτή ήθελε να εκδικηθεί και μισούσε θανάσιμα την οικογένειά του και τον παντρεύτηκε για να τους καταστρέψει. Στην πραγματική ζωή είναι ένα υπέροχο ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό.

2.Ginnifer Goodwin και Josh Dallas

Ερμηνεύουν αντίστοιχα το πρίγκιπα και τη Χιονάτη στην σειρά Once Upon A Time αλλά φαίνεται πως η τηλεοπτική τους χημεία ως ζευγάρι δεν ήταν ψεύτικη ήταν... παραμυθένια. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί.

3.Kat Dennings και Nick Zano

Στη σειρά 2 Broke Girls, ο Max και η Johnny είχαν μια θυελλώδη σχέση, αλλά αυτός ήταν και με μια άλλη και τελικά χώρισαν. Στην πραγματική ζωή οι δυο τους  είναι εδώ και χρόνια μαζί, χωρίς απιστίες και ψέματα

4. Anna Paquin και Stephen Moyer

Οι πρωταγωνιστές του True Blood, αν και δράκουλες στη σειρά που έπιναν το αίμα όλων, στην πραγματική τους ζωή είναι ένα τρισευτυχισμένο ζευγάρι με δύο όμορφα παιδάκια.

5.Maggie Q και Dylan McDermott

 

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα πλατό της σειράς Stalker και φαίνεται πως δεν είχαν μυαλό για να βρίσκουν τους δολοφόνους αφού ο ένας ξετρελάθηκε με τον άλλο αμέσως. Τον περασμένο μήνα ανακοίνωσαν και τον αρραβώνα τους. 

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)