Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Σκορδά για το διαζύγιο: Το ιδανικό είναι να μην χωρίζουν οι οικογένειες

Δείτε το βίντεο

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού για το διαζύγιο των γονιών της, η Φαίη Σκορδά το πρωί της Παρασκευής προχώρησε σε δικές της δηλώσεις περί… χωρισμού, αλλά και για το πώς εκείνη το αντιμετώπισε για τα παιδιά της.

«Εγώ μεγάλα λόγια δεν λέω. Το να προσπαθήσεις να πείσεις ότι είναι όλα τέλεια και αυτή δεν είναι η αλήθεια, δε σημαίνει ότι το παιδί δεν εκλαμβάνει. Το ιδανικό είναι τα παιδιά να έχουν ωραίες εικόνες. Το ιδανικό είναι να μην χωρίζουν, να μένουν οι οικογένειες ενωμένες κάτω από την ίδια στέγη. Από εκεί και πέρα, ψάχνεις τρόπους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια, που στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα μέσα από μία λιτή δήλωση.

Και συνέχισε: «Εγώ είχα μία ψυχολόγο καλεσμένη στην εκπομπή, εντάξει δεν θα μιλήσω ανοιχτά για τα προσωπικά μου θέματα, όμως η ίδια μου είπε πως δεν πρέπει τα παιδιά να αντιλαμβάνονται καμία ένταση μεταξύ των γονιών τους… Ούτε στο σπίτι, ούτε σε κοινές συναντήσεις… Καλό είναι τα ζευγάρια να μην χωρίζουν! Όμως αν έρθει αυτή η στιγμή του χωρισμό να το κάνουν όσο πιο διακριτικά γίνεται για τα παιδιά…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top