«Survivor»: ΓΙ ΑΥΤΟ τα έχουν βάλει οι "Διάσημοι" με τον Αγγελόπουλο - ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ο λόγος

Πριν φύγει το ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ η Πασχάλη

Όλοι όσοι βλέπουν το Survivor απορούν τι έχει κάνει τελικά αυτός ο… Ντάνος και όλοι έχουν στραφεί εναντίον του! Και η αποκάλυψη ήρθε δια στόματος Σόφης Πασχάλη στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, η γυμνάστρια που τελικά αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, μιλώντας με τον Γιώργο Χρανιώτη στην άκρη της παραλίας αποκάλυψε τι ακριβώς συμβαίνει αν και πολλοί έμειναν με την εντύπωση ότι και πάλι δεν ειπώθηκαν όλα.

Οι δυο τους θέλησαν να συζητήσουν το τι πηγαίνει λάθος στην ομάδα τους και χάνουν συνεχώς, αλλά και γιατί έχει χαλάσει το κλίμα στην ομάδα των «Διασήμων».

Μάλιστα, η γυμνάστρια τόνισε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι φανερό πως κάνει τον αρχηγό συνεχώς δημιουργώντας προβλήματα με τη συμπεριφορά του, ενώ αποκάλυψε ότι ένα βράδυ ο Ντάνος εθεάθη να τρώει μόνος του αργά τη νύχτα και κρυφά από τους υπολοίπους ένα από τα ψάρια που είχε πιάσει, επικαλούμενη ότι είναι όλοι σε συνθήκες ασιτίας και αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει.

Κάποιος από την ομάδα όμως, τους είδε, χωρίς να γνωρίζουμε ποιος, με αποτέλεσμα να το καρφώσει στους υπολοίπους το πρωί. Η ευθύνη φυσικά έπεσε όλη στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος μόλις άρχισαν οι κατηγορίες εναντίον του έγινε έξαλλος και αντάλλαξε πάρα πολύ βαριές κουβέντες με την ομάδα του, λέγοντας τους, πως εκείνοι δεν κάνουν τίποτα για να βρουν να φάνε, άρα δικαιούται να φάει και μία φορά μόνος του…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top