Ένας δικός μας άνθρωπος, η σύμβουλος επικοινωνίας του ομίλου STAR Λόλα Νταϊφά, βραβεύθηκε από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων για τη συνολική προσφορά της στους τομείς της εταιρικής επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ΄ έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δουλέψει για πολλά χρόνια στον χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων και έχει συνεισφέρει πάρα πολλά» είπε ο κ. Βασίλης Λώλας.

Η Λόλα Νταϊφά, η γυναίκα που ίδρυσε και διηύθυνε το πρώτο γραφείο δημοσίων σχέσεων στον ανδροκρατούμενο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, υπήρξε πρωτοπόρος της επικοινωνίας στην ιδιωτική τηλεόραση και διακρίθηκε για το επαγγελματικό ήθος και την ανθρωπιστική δράση της. Παρέλαβε συγκινημένη το ειδικό προσωπικό βραβείο με το οποίο την τίμησαν οι συνάδελφοί της.

«Θα ήθελα να σας εκφράσω τη χαρά μου και την περηφάνια μου για την επιβράβευση μιας μακράς διαδρομής σ΄ αυτόν τον μαγικό χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων. Ειλικρινά σας λέω σ΄ αυτή τη διαδρομή δεν πρόλαβα ούτε να βαρεθώ ούτε να πλήξω. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ να μην κάνω δημόσιες σχέσεις, αλλά να χτίζω προσωπικές και ανθρώπινες σχέσεις.» ανέφερε η κ. Νταϊφά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη του Ζαππείου για την επιβράβευση επιχειρήσεων που αναδείχθηκαν το 2016 σε διάφορους τομείς της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων.