Απίστευτη ΓΚΑΦΑ του Channel 4! Κατονόμασαν ως δράστη του μακελειού στο Λονδίνο, εξτρεμιστή που βρίσκεται ήδη στη ΦΥΛΑΚΗ

Προσπάθησαν άρον άρον να τα μαζέψουν

Channel 4:Κατονόμασε ως δράστη του μακελειού φυλακισμένο

Μια απίστευτη γκάφα έκανε το βρετανικό Channel 4 αφού βιάστηκε και κατονόμασε ως δράστη της διπλής τρομοκρατική επίθεσης στο Λονδίνο, το ισλαμιστή εξτρεμιστή Αμπού Ιζαντίν, την ώρα που εκείνος όμως βρίσκεται στη φυλακή.

Το βρετανικό κανάλι ισχυρίστηκε ότι ο Ιζαντίν ήταν ο άνθρωπος που με το αυτοκίνητό του παρέσυρε πεζούς πάνω στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ πριν μαχαιρώσει έναν αστυνομικό έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο.

Αργότερα όμως προσπάθησε να τα μαζέψει με τον ειδικό αναλυτή του καναλιού να υποστηρίζει ότι δεν είναι βέβαιο ότι ο Ιζαντίν είναι ο δράστης.

Το… κουκούλωμα ήρθε μετά από τη δήλωση του δικηγόρου του Ιζαντίν που τόνισε ότι ο πελάτης του βρίσκεται στη φυλακή κι επομένως είναι αδύνατον να είναι αυτός ο δράστης της διπλής τρομοκρατικής επίθεσης.

Στο δελτίο του καναλιού μάλιστα βγήκε και ο αδελφός του εξτρεμιστή, ο οποίος επίσης είπε πως βρίσκεται στη φυλακή.

Η αστυνομία πάντως δεν έχει προβεί προς το παρόν σε καμία ανακοίνωση όσον αφορά στην ταυτότητα του δράστη, ο οποίος όπως έγινε γνωστό είναι γύρω στα 40 και ασιατικής καταγωγής, ενώ δεν υπάρχει ακόμα ανάληψη ευθύνης των επιθέσεων.

Όσο για τον Αμπού Ιζαντίν, κατά κόσμον Τρέβορ Μπρουκς, ασπάστηκε το Ισλάμ στην ηλικία των 17 και τον Ιανουάριο του 2016 καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλακή για παράβαση των διατάξεων του τρομοκρατικού νόμου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top