Χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες με το Survivor και την υποψηφιότητα του Γιώργου Αγγελόπουλου προς αποχώρηση!  

Ο λόγος που επικαλέστηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για να δικαιολογήσει την αρνητική ψήφο που έδωσε στον Γιώργο Αγγελόπουλο για να αποχωρήσει από το Survivor, εξόργισε τους χρήστες των social media!

«Θεωρώ ότι εδώ και 1,5 μήνα έχουμε διαμορφώσει απόψεις για τον χαρακτήρα του κάθε συμπαίκτη μέχρι και της αντίπαλης ομάδας, που τα παιδιά δεν τα ζούμε. Έτσι λοιπόν ο λόγος που θα δώσω την ψήφο μου στον παίκτη προς αποχώρηση είναι γιατί δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας και για να είμαι πιο συγκεκριμένη του μεγαλύτερου ποσοστού της ομάδας και είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος» είπε η Ευριδίκη!

Τι έλεγε όμως για εκείνον, μόλις 20 μέρες πριν; «Είναι το κολιεδάκι που μας έφτιαξε ο Ντάνος. Μας προσέχει αυτό το αγόρι, όχι σαν όλα τα άλλα τα ρεμάλια που κάθονται και κοιμούνται. Ο Ντάνος μας προσέχει, μας έφτιαξε κολιεδάκια, για όλες τις κοπέλες».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο στόχαστρο και της Σόφης Πασχάλη, η οποία όμως, λίγες μέρες νωρίτερα δήλωνε στις κάμερες του Survivor: «Αυτή τη στιγμή ο Γιώργος δεν είναι απλά ο καλύτερός μας παίκτης -θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερούς μας παίκτες-, είναι και αυτός που μας κοσμεί. Τι άλλο να πεις γι’ αυτό το παιδί; Συγχαρητήρια και μόνο που υπάρχει! Είναι μια πολύ όμορφη ανάσα στην παρέα μας».

Δείτε το βίντεο από την ιστοσελίδα: menshouse.gr