«9 Μήνες»: Ο Άλκης κάνει τα πάντα για να κερδίσει πίσω την Ηρώ

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:45, από το Star.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Η Άννα λέει στον Κίμωνα πως η Κρίστη έχασε την επιμέλεια και του ζητάει να την βοηθήσει να της το πουν. Παράλληλα του ζητάει να μείνει δίπλα στην κόρη της, αλλά ο Κίμωνας, έχοντας στο μυαλό του τη συμφωνία που έχει κάνει με τον Άλκη, δείχνει πολύ στρυμωγμένος. Ο Μάνος λέει στην Έλσα ότι η Σοφία έφυγε από το σπίτι κι εκείνη προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν είναι αυτή η γυναίκα της ζωής του.

 Ο Δημήτρης δεν απαντάει στις κλήσεις της Δάφνης, ενώ αντίθετα τηλεφωνεί στη Σοφία και κανονίζει να πάει από το σπίτι της. Ο Αντρέας περιφέρεται στους δρόμου, μην μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την Ελίζα και τον Δημήτρη. Η Κρίστη βλέπει εφιάλτη με το παραμορφωμένο πρόσωπό της. Ο Κίμωνας την καθησυχάζει πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την κάνει όπως πριν. Ο Άλκης αιφνιδιάζει την Ηρώ έξω από το σπίτι της, αλλά εκείνη τον διώχνει, λέγοντας ότι έχουν χωρίσει οριστικά.

 Ο Κίμωνας παρασύρεται από τα αισθήματά του για την Κρίστη, αθετώντας τη συμφωνία του με τον Άλκη. Η Δάφνη περιμένει τον Δημήτρη στο ξενοδοχείο του. Την ίδια ώρα, εκείνος περνάει τη βραδιά του με τη Σοφία στο σπίτι της. Ο Σερέτης δυσανασχετεί με την επιμονή της Εύας να μην εμπιστεύεται τον Αντρέα, αφού ο ίδιος πιστεύει ότι η συνεργασία μαζί του θα του ανοίξει νέους ορίζοντες στην παρανομία.

Όμως και η Δάφνη δείχνει ανήσυχη, καθώς φοβάται μήπως ο Σερέτης ανακαλύψει πως η όραση του Αντρέα έχει επανέλθει. Ένας πληροφοριοδότης ενημερώνει τον Σερέτη για ένα πλοίο που καταφθάνει στην Κύπρο γεμάτο ναρκωτικά. Η Μάρθα παίρνει τον Πέτρο στο σπίτι της. Η Κρίστη μαθαίνει από τα sites για την επιμέλεια του Φαίδωνα και ξεσπάει στην Άννα και την Έλσα που δεν την ενημέρωσαν.

Ο Χρήστος λέει στον Μάνο ότι οι τελευταίες εξετάσεις του είναι πολύ καλές και δείχνουν πως το πρόβλημα με το συκώτι του έχει ξεπεραστεί. Ο Δημήτρης ζητάει χρόνο από τη Δάφνη για να μπορέσει να σκεφτεί για τη σχέση τους. Είναι η πρώτη μέρα στο καινούργιο γραφείο του Αντρέα και ο Σερέτης τον ενημερώνει για το πλοίο με τα ναρκωτικά. Ο Κίμωνας προσπαθεί να επαναφέρει την Κρίστη μετά από το σοκ ότι έχασε την επιμέλεια του Φαίδωνα. Ο Άλκης κάνει τα πάντα για να κερδίσει πίσω την Ηρώ. Η Μάρθα σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος παθαίνει σύγχυση και την μπερδεύει με την Εύα. Ο Δημήτρης ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Αντρέα στην Υπηρεσία του Σερέτη...

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top