«Τροχός της Τύχης»: Χάρισε το πρώτο αυτοκίνητο για τη νέα χρονιά

Η τυχερή είναι η Χριστίνα Ντούπη

Ο «Τροχός της Τύχης» γυρίζει, μοιράζει απλόχερα χαρά και χαρίζει ένα ακόμα αυτοκίνητο, το πρώτο για το 2017!

Στο σημερινό επεισόδιο (Τρίτη 21 Μαρτίου) η Χριστίνα Ντούπη έφυγε από το πλατό  με το Peugeot 2008 αλλά και με το ποσό των 945 € και ένα γυναικείο ρολόι FESTINA, αξίας 165 €.

Η τυχερή Χριστίνα είναι 53 χρόνων, διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών ηλικίας από 30 έως 33 ετών ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το 8 χρόνων εγγονάκι της.

Έχει σπουδάσει διακοσμήτρια, ωστόσο τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως πωλήτρια και σερβιτόρα. Αυτή την περίοδο είναι άνεργη δεδομένου ότι ένα ορθοπεδικό πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει,  την ανάγκασε να παραιτηθεί από την τελευταία της δουλειά, η οποία ήταν security στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.   

Η Χριστίνα δήλωσε ότι δε χάνει επεισόδιο του «Τροχού της Τύχης» καθώς της αρέσει να λύνει τους γρίφους. Έτσι μια μέρα αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή. Την πρώτη ημέρα, που ήρθε για να παίξει στο παιχνίδι υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα,  με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη των εγγραφών και να αναγκαστεί να φύγει. Ωστόσο, συνέχισε να βλέπει το παιχνίδι από το σπίτι με ενθουσιασμό και με την παρότρυνση του συντρόφου της, που την έβλεπε να λύνει όλους τους γρίφους, δήλωσε ξανά συμμετοχή.

Στο πλατό τη συνόδευσαν ο σύντροφός της με την κόρη του και ο μικρός της γιος. 

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού προσπάθησε να είναι συγκεντρωμένη στους γρίφους και στον τελευταίο γύρο, ο οποίος ήταν Γρήγορος και έκρινε το νικητή, όταν έλυσε το γρίφο δεν είχε καταλάβει ότι ήταν πρώτη με μικρή διαφορά.

Όταν της το ανακοίνωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν το πίστευε, ήταν σίγουρη ότι είχε χάσει.

Ο γρίφος που της χάρισε το αυτοκίνητο ήταν στην κατηγορία ΠΡΟΣΩΠΑ : ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ. Η Χριστίνα πανηγύρισε τη νίκη της μαζί με τον Πέτρο και τη Τζούλια Νόβα.

Η Χριστίνα Ντούπη το πίστεψε και τελικά το απέδειξε ότι «Όποιος γυρίζει, κερδίζει».  

   

O «Τροχός της Τύχης» στην τηλεόραση του Star πιο συναρπαστικός από ποτέ, συνεχίζει να γυρίζει χαρίζοντας γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι αλλά και πολλά πλούσια δώρα, μετρητά και αυτοκίνητα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top