«ΚΟΒΕΤΑΙ» ο Γιώργος Λιάγκας από τον ΑΝΤ1; ΟΛΟ το παρασκήνιο στο star.gr

Τι τρέχει τελικά στο κανάλι των Σπάτων;

«ΚΟΒΕΤΑΙ» ο Γιώργος Λιάγκας από τον ΑΝΤ1; ΟΛΟ το παρασκήνιο στο star.gr

Τέρμα ο Λιάγκας από τον Αντ1, «Κόβεται» ο Λιάγκας και άλλοι τέτοιοι αντίστοιχοι τίτλοι κυκλοφορούν από το πρωί της Τρίτης στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το κανάλι των Σπάτων αποφάσισε να κόψει οριστικά τον παρουσιαστή από το πρόγραμμά του, ως προς την καθημερινή εκπομπή που παρουσιάζει, το  «Lucky Room», στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, κάτι που δεν «επηρεάζει» την παρουσία του στο μουσικό talent show «Rising Star».

 

Την ώρα που περισσότεροι αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για το τηλεοπτικό – δυσοίωνο όπως έχουν προδικάσει - «μέλλον» του παρουσιαστή, έγκυρες πηγές διαψεύφουν στο star.gr την είδηση του «κοψίματος».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η εκπομπή «Lucky Room» θα αποτελέσει παρελθόν για τον ΑΝΤ1 μόνο ως προς το κομμάτι της καθημερινής προβολής του. Με άλλα λόγια, η εκπομπή δεν «κόβεται», αλλά αλλάζει ώρα και ημέρες προβολής.

Ο Γιώργος Λιάγκας θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή το format της οποίας είχε επιλέξει ο ίδιος, αλλά μέχρι τις 11/4 θα συνεχίσει το κάνει σε καθημερινή βάση.

Με ένα μικρό «διάλειμμα» την Μεγάλη εβδομάδα που ακολουθεί, το τηλεπαιχνίδι θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 22 Απριλίου και από τούδε και στο εξής θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 6, δηλαδή πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top