«Να μας δει και άλλος κόσμος εκτός από τις μαμάδες μας»: Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σχόλιο του Μαυρίδη για την τηλεθέαση της νέας του εκπομπής

Δείτε την ανάρτησή του

«Να μας δει και άλλος κόσμος εκτός από τις μαμάδες μας»: Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σχόλιο του Μαυρίδη για την τηλεθέαση της νέας του εκπομπής

Η εκπομπή αυτή είναι το «παιδί» του, μιας και όπως έχει δηλώσει πολλάκις σε συνεντεύξεις του ήθελε μετά το World Party να παρουσιάσει μια εκπομπή που να είναι κοντά στην δική του αισθητική. Και αυτή είναι η εκπομπή «Στο Δρόμο» στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται ο Γιώργος Μαυρίδης. 

Στην πρεμιέρα της το βράδυ της περασμένης Τρίτης, η νέα εκπομπή του Alpha του tattoo artist από τη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Γιώργο Λέντζα και τη σκυλίτσα Μόλυ μπήκαν στο βανάκι τους, την «Κονσέρβα» - όπως αποκαλούν το φορτηγάκι - και ξεκίνησαν τις διαδρομές τους, χωρίς ωστόσο να σημειώσουν τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης, μιας και είχαν «απέναντί» τους το Survivor.

Συγκεκριμένα, η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Αlpha σημείωσε 11,2% σε γενικό σύνολο και 10,8% στο δυναμικό κοινό.

Για το λόγο αυτό το κανάλι αποφάσισε να προβάλει σε επανάληψη την εκπομπή και ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε μία ανάρτηση για να ενημερώσει τους follower του, κάνοντας παράλληλα χιούμορ!

«Σήμερα στις 17:50 επανάληψη το 1ο επεισόδιο για να μας δει και άλλος κόσμος εκτός από τις μαμάδες μας », ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top