Εχει η ζωή... γυρίσματα: Από τις ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΕΣ στην αγκαλιά... πάστορα!

Δείτε όσα είπε η ίδια

Έχει κάνει πολλές γυρίσματα στη ζωή της, ροζ ταινιών συγκεκριμένα, αλλά τελικά η Κρίσταλ Μάσετ έκανε το πιο μεγάλο γύρισμα, αλλάζοντας τη ζωή της.

Η 33χρονη Αμερικανίδα έγινε από πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό, η πιο… σεμνή, μιας και πλεον είναι παντρεμένη με πάστορα και έχει δημιουργήσει τη δική της εκκλησιαστική κοινότητα μαζί του.

Μπορεί μέχρι πριν από μερικά χρόνια να έβγαζε περισσότερα από 30.000 δολάρια τον μήνα, έχοντας γυρίσει περισσότερες από 100 πορνοταινίες, όμως ένα τροχαίο την έκανε να αφήσει πίσω μια και καλή τη βιομηχανία του σεξ και να στραφεί στον Θεό.

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, προέρχεται από φτωχή οικογένεια και αυτός ήταν και ο λόγος που τελικά ενεπλάκη στις ταινίες ροζ περιεχομένου.

Μάλιστα, πριν κλείσει τα 30 της χρόνια είχε το δικό της ιδιόκτητο οίκημα στο Μαλιμπού, ένα night club ιδιοκτησίας της, αλλά δεν ήταν ευτυχισμένη. Ένα σοβαρό τροχαίο της άλλαξε τη ζωή, τόσο που αποφάσισε όχι απλώς να τα αφήσει όλα πίσω της, αλλά να αναζητήσει τον δρόμο του Θεού. 

Ένας πάστορας που βρέθηκε στον δρόμο της, έμελλε να της αλλάξει για πάντα τη ζωή μιας και τελικά παντρεύτηκαν και πλέον έχει ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και 3 παιδιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top