ΑΓΩΝΙΑ για την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Βγήκε το νέο της video clip κι εκείνη δεν το έχει δει

Ποιος ήταν ο λόγος που την έκανε να πει το «ναι» στο Survivor

ΑΓΩΝΙΑ για την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Μπορεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου να βρίσκεται στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και να βιώνει εκεί ακραίες συνθήκες επιβίωσης για χάρη του Survivor, στην Ελλάδα όμως η ζωή συνεχίζεται κανονικά και χωρίς αυτήν.

Έτσι πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι της «Σ’ αυτήν να πας» και μάλιστα σημειώνει ήδη επιτυχία.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ενώ η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα πριν φύγει για το Survivor, δεν είχε δει το τελικό αποτέλεσμα και δεν έχει ιδέα πώς είναι το βίντεο κλιπ της.

Ο μόνος τρόπος για να το κάνει αυτό είναι να αποχωρήσει από το παιχνίδι, κάτι τέτοιο όμως φαντάζει πολύ μακρινό, αφού η… «μπουλντόζα» του Survivor είναι προς το παρόν… ανίκητη.

Πάντως η απόφασή της να πει το μεγάλο «ναι» στο Survivor δεν ήρθε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν πάρει την τελική της απόφαση, είχαν φανεί τα πρώτα σημάδια φθοράς στη σχέση της με τον σύντροφό της Κ. Πηλαδάκη.

Μάλιστα άνθρωποι που γνωρίζουν το ζευγάρι υποστηρίζουν ότι αυτό ήταν και ο λόγος που οδήγησε την τραγουδίστρια να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο, ώστε να κάνει ένα διάλειμμα από τη σχέση της και να σκεφτεί ο καθένας τι θέλει από αυτή τη σχέση.

Ωστόσο, κάποιες άλλες πηγές διέψευσαν τις πληροφορίες αυτές, τονίζοντας ότι το ζευγάρι είναι πιο καλά από ποτέ και ουδέποτε υπήρξε κρίση στη σχέση τους. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top