Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ανάρτηση της ημέρας: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δίνει μαθήματα ανθρωπιάς

Το γλυκό ποστάρισμα της παρουσιάστριας

Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ανάρτηση της ημέρας: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δίνει μαθήματα ανθρωπιάς

Συγκίνησε ολόκληρο το διαδίκτυο, όχι μόνο με την ανάρτησή της, αλλά πρωτίστως με την κίνησή της, δίνοντας μέσα από αυτή μαθήματα ανθρωπιάς. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όπως ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε κοντά σε ένα παλιό μεν, αλλά μικρό της φίλο, τον Α.

Ο Α, όπως έγραψε η ίδια στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο προφίλ της, πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και οι γονείς του τον εγκατέλειψαν πριν από 7 χρόνια. Η παρουσιάστρια πήγε στο νοσοκομείο «Παίδων» αφού ο μικρός ζήτησε να τη συναντήσει και έπαιξε μαζί του.

«Ο Α είναι 10 ετών, με εγκεφαλική παράλυση. Οι γονείς του τον εγκατέλειψαν στο Παίδων κι εξαφανίστηκαν εδώ και 7 χρόνια. Ήταν επιθυμία του να με γνωρίσει. Είναι επιθυμία μου να τον ξαναδώ. Ήταν η πιο σημαντική μου γνωριμία εδώ και χρόνια. Το πιο χαρούμενο και ισορροπημένο πλάσμα που έχω συναντήσει. Που μέσα στην ανημποριά του (δεν περπατά και τρέφεται από το στομάχι) δεν σταμάτησε στιγμή να μου μιλάει και να μου γελάει. Διδάσκοντάς μου ότι η ζωή είναι όμορφη, μόνο όταν θέλεις να τη δεις όμορφη. Ευχαριστώ Α», έγραψε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top